Maminka.czSlavní rodiče

Míša Salačová má druhého syna. Málem rodila v autě

Bětka Niebauerová 16.  10.  2012
Miss ČR 2000 Michaela Salačová přivedla dnes na svět svého druhého syna. Chlapeček dostal jméno Damien. Známe podrobnosti o porodu i první dojmy pyšné maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bývalá Miss a současná dýdžejka Míša Salačová se dnes stala dvojnásobnou maminkou. S manželem Daliborem Vajčnerem už vychovávají dvouletého syna Olivera. Druhý syn si na svět pořádně pospíšil. Nechybělo prý málo a Míša málem porodila cestou do porodnice.

A jaké jsou první dojmy šťastné maminky?

„Nečekali jsme, že porod bude již dnes. Ve 4,30 mě vzbudil jeden z mých pejsků a zjistila jsem, že mně praskla plodová voda. Tak jsme zavolali tchýni, aby přijela hlídat Olivera. To jsme ještě netušili, že vše bude probíhat tak rychle. Opravdu jsem dostala strach, že porodím cestou do porodnice."

Na sál Míšu doprovázel manžel Dalibor, který už je zkušený táta a přesně ví, co může a má na porodním sále dělat. "Sám střihal pupeční šňůru. Úderem šesté hodiny byl Damien na světě. Takže dost fofr. Porod byl naprosto bez komplikací a přirozenou cestou. Damien je trochu větší, takovej tlusťoučkej. Měří 51 cm a váží skoro 3,70kg,“ svěřila se dojatě Míša.

"Cítím se přímo báječně, klidně bych mohla jít hned domů. Na dnešek jsem se vyspala a tak tu vlastně odpočívám od domácích povinností a Olivera. Tomu jsem poslala fotku nového brášky a prý zvědavě pokukoval."

Na původním plánu mít velkou rodinu - tedy minimálně 3 děti, nechce Míša nic měnit. "Budu rodit dále, ale teď asi bude trošku delší přestávka. Třeba napotřetí vyjde holčička, aby u nás doma nebyla taková mužská přesilovka, když i psy máme kluky," dodala s úsměvem Míša.

Míše Salačové to v těhotenství náramně slušelo. Měsíc před porodem nafotila krásné snímky. "Fotky s bříškem jsem si nechala udělat i u prvního těhotenství a stejnou památku jsem chtěla mít také teď, když čekám druhého syna. Oslovila jsem skvělou brněnskou fotografku Alenu Podolníkovou a výsledek sami vidíte. I syn Oliver si focení užíval a na bratříčka se už moc těší,“ svěřila se při focení.


Témata: Mateřídouška, Slavní rodiče, Syn, Druh, Dýdžejka, Míša, Damien, Mísa, Původní plán, Bývalá miss