Maminka.czSlavní rodiče

Simona Krainová dnes porodila. Druhého syna pojmenovala Bruno

LH 4.  10.  2012
Modelka a příležitostná moderátorka Simona Krainová se dnes stala dvojnásobnou maminkou. Stejně jako u prvního syna, i tentokrát rodila císařským řezem. Na svět malému Brunovi pomohli v pražské nemocnici u Apolináře, kde má Simona dobré zkušenosti s lékaři i sestrami už z prvního porodu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Simona byla do poslední chvíle před porodem velmi aktivní a věnovala se naplno práci. S notně zakulaceným bříškem pózovala na největší módní akci letošního roku Prague Fashion Weekend. Při práci ji, podle jejích slov, těhotenství příjemně ubíhalo a neměla čas se zbytečně „nervovat“.

S manželem Karlem Vágnerem (36) se chtěli nechat překvapit, takže pohlaví miminka nezjišťovali, ikdyž se netajili tím, že by k synovi rádi „doplnili“ dceru. Plánované jméno v případě holčičky bylo Angela, v případě chlapečka se rozhodli jméno vybrat až na sále. K Maxovi, který za měsíc oslaví své druhé narozeniny, nakonec přibyl další chlap do rodiny s výrazným jménem Bruno.

Plánovaným císařským řezem si už Simona prošla, takže se cítila jistěji a věděla, do čeho jde. Porodu byl přítomný i tatínek.

Témata: Slavní rodiče, Syn, Šimon, Simona Krainová, fashion week, Angela, Druh, Pór, Prague Fashion Week