Maminka.czSlavní rodiče

Velká fotogalerie: Připomeňte si hvězdná novorozeňátka roku 2013

LH 2.  12.  2013
Velká fotogalerie: Připomeňte si hvězdná novorozeňátka roku 2013
Slavné tváře a jejich miminka pro rok 2013. Kdo se stal novopečeným rodičem a kdo rozšířil svou rodinu o další ratolest? To najdete v naší galerii letošních miminek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Letos se mezi celebritami u nás i v zahraničí urodilo. Z přespolních osobností showbiznisu jsou to například Kim Kardashian, Jennifer Love Hewitt, Fergie, Shakira nebo Penelope Cruz.

V české kotlině vám určitě neušel porod Ani Geislerové, která povila třetí děťátko. Po Brunovi a Stelle přišel na svět další syn – Max. Stejně tak její kamarádka a herecká kolegyně Táňa Wilhelmová rozšířila svou rodinu o dalšího potomka. Se svým o sedm let mladším partnerem zpěvákem Vojtou Dykem pro něj vybrali jméno Alois. Z dalších slavných maminek si připomeňme Ivetu Vítovou, Ivanku Trumpovou, Evu Herzigovou, Barboru Špotákovou, Martu Jandovou, či dobře utajený porod Zuzany Norisové.

Největší mediální bláznovství způsobilo oznámení o přírůstku do královské rodiny. Když vévodkyně Catherine a princ Wiliam poprvé ukázali veřejnosti svého prvorozeného syna, jeho fotografie okamžitě zaplnily přední strany světových novin a časopisů.

Další slavné maminky roku 2013 najdete ve fotogalerii:

Témata: Slavní rodiče, Topmodelka, Penélope Cruz, Shakira, Eva Herzigová, Penelope Cruz, Fotogalerie, Zuzana Norisová, Velká fotogalerie, Foto, Rok, Catherine, Bláznovství, Celebrity