Maminka.czSlavné maminky

Slavné mámy vědí své: Nejlepší parťák dětí je pejsek. Podívejte se na krásné fotky rodinného štěstí

Dita Mrázková 7.  2.  2022
Neřeší psí chlupy v talíři, zničený trávník na zahradě ani rozkousanou židli. Pink, Tori Spelling nebo Reese Witherspoon mají přešťastné děti. Pokud zvažujete, zda domů pejska nebo kočku pořídit, třeba vás následující fotografie inspirují.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Samy na chlupaté mazlíčky nedají dopustit, a tak je jejich děti nemusely dlouze přemlouvat, aby jim jednoho (i dva) pořídily. Na síti se rády dojímají něžnými fotografiemi jejich dvounohých i čtyřnohých miláčků. Které známé maminky zavzpomínaly a sdílely na Instagramu tohle rodinné štěstí?

Pink 

Zpěvačka psy přímo zbožňuje. Největší slabost měla před narozením dětí pro buldočky, pak se ale rozhodla pro dobrý skutek.

Klepněte pro větší obrázek

"Děkujeme nadaci Labelle Foundation za to, že nám pomohla zachránit našeho nejnovějšího člena rodiny: Habañero Mountain Guy Kadashi Hart. Milujeme práci, kterou děláte," napsal k rodinné momentce manžel Pink Carey. Dcera Willow a syn Jameson tak získali nového kamaráda a jejich mámě vůbec nevadí, že to není buldok.

Klepněte pro větší obrázek
 
Témata: Děti, Láska a vztahy, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Syn, Celebrity, Dcera, herečka, Fotografie, zpěvačka, Topmodelka, Tori Spelling, Pes, Jessica Alba, zvíře, přítel, Tennessee, Canisterapie, Jessica Simpson, Gisele Bündchen, Reese Whiterspoon, Hilaria Baldwin, Willow, Pink