Maminka.czCelebrity

Slavní ukázali své maminky: Čím dostala Leonarda DiCapria jeho máma? A co od té své vyžaduje Nicole Kidman?

Dita Mrázková 18.  1.  2023
Jsou úspěšní, svět jim leží u nohou, na co sáhnou, se jim daří, jejich největší výhrou jsou ale jejich matky. Sedm celebrit proneslo dojemná vyznání i poděkování za to, co všechno pro ně maminky dělají.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nicole Kidman

Hereččina dvaaosmdesátiletá maminka Janelle bojuje se zdravotními problémy a její dcera s ní i vnoučaty tráví veškerý volný čas. Naposledy ji vzala do muzea, protože Janelle je jeho velkou milovnicí. "Ráda bych si mohla dát šálek čaje s mámou a sedět na balkoně a mluvit o životě a nechat ji, aby mi řekla, co bych měla dělat," řekla v květnu 2020 na její adresu deníku The Sydney Morning Herald.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: MALÁ LOLA NÁSLEDUJE KROKY SVÉ MATKY: V 10 LETECH MALUJE GRAFFITI


Reese Witherspoon

Když hereččina maminka Betty slavila loni v létě 74. narozeniny, Reese jí na Instagramu poslala láskyplnou zdravici: "Všechno nejlepší k narozeninám nejúžasnější mamince na celém světě! Každý den, kdy tě slyším smát se, zatímco vyprávíš ty nejlepší příběhy, je takový dar! Prosím, přinášej sluneční svit do našich životů." Hereččini sledující se shodli, že v případě Reese a Betty nepadlo jablko ani kousek od stromu.

Klepněte pro větší obrázek

Leonardo DiCaprio

Maminka hollywoodského fešáka letos na Valentýna oslaví 80. narozeniny a Leo se obdivem k ní vůbec netají. "Neměl jsem privilegované dětství. Vyrostl jsem ve velmi drsné čtvrti ve východním Los Angeles. Tato žena mě denně vozila tři hodiny do školy, aby mi ukázala lepší příležitosti. Moje matka je prostě chodící zázrak," řekl na adresu své mámy Irmelin deníku The Telegraph.

Klepněte pro větší obrázek

Matthew McConaughey

Hercově mamince Mary je úctyhodných 90 let a při příležitosti jubilea pyšný syn sdílel její fotografii, na které měla narozeninovou korunu a šerpu s nápisem "90&Fabulous", se vzkazem: "Nedokážu si představit, že bys tu nebyla... Všechno nejlepší k narozeninám, mami." A co na adresu svého úspěšného syna a trojnásobného táty řekla jeho máma? "Moc si užívám být se svými vnoučaty. Matthew je velmi dobrý syn. Říkám mu to pořád. Je na mě hodný."

Klepněte pro větší obrázek

Billie Eilish

Maminka Maggie doprovází jednu z nejtalentovanějších zpěvaček současnosti po světových turné a snaží se jí být nablízku. Je si totiž dobře vědoma, jaký tlak je na její dvacetiletou dceru vyvíjen. "Jsem pyšná na to, čeho všeho už dosáhla, ale stejně pyšná jsem na ni byla, i když hrála ještě jako úplně neznámá v našem malém městském klubu," nechala se slyšet Maggie, která má ještě syna Finnease. 

Klepněte pro větší obrázek

Ryan Reynolds

Když loni Ryan na síti zveřejnil video, na kterém se svou matkou Tammy připravuje koktejl, bylo navýsost jasné, kdo je jeho hlavní hvězdou. Ve videu ho zastiňuje jeho máma tím, že poukazuje na každou synovu chybu. Třeba mu nadává za to, že nepoužívá tácky a nemíchá nápoj proti směru hodinových ručiček. Ryan ovšem ani okem nemrkne a nahlas přemýšlí, co všechno pro něj jeho maminka udělala. Prostě synek jaksepatří!

Klepněte pro větší obrázek
Hvězdný pár Blake Lively a Ryan Reynolds a jejich 13 láskyplných (a taky trochu šílených) vyznání třem dcerám

Jared Leto

Maminka oscarového herce Constance je pro svého syna hrdinkou, která se musela poprat s těžkým osudem. Otěhotněla v devatenácti, o rok později pak (s Jaredem) podruhé, ale s otcem svých dvou synů to neklaplo a ona se na čas stala svobodnou matkou. "Moje matka vylezla z bahnitých břehů Mississippi s hrstí potravinových lístků v jedné ruce a dvěma dětmi v druhé s posláním zajistit lepší život pro sebe a pro své děti. Děkuji, že jsi mě naučila snít, mami," vzdal hold své mamince herec.

Klepněte pro větší obrázek
 
Témata: Láska a vztahy, Slavné maminky, Mateřství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Syn, Matka, Celebrity, herečka, Fotografie, Herec, zpěvačka, slavné děti, mateřská láska, Sociální sítě, Nicole Kidman, matka a dcera, Hollywood, idol, ikona, Leonardo DiCaprio, narozeniny, Jared Leto, Billie Eilish