Maminka.czSluníčko

Sluníčko slaví narozeniny s dinosaury

Simona Procházková 13.  9.  2022
Legendární časopis pro nejmenší má 55. výročí, dárky však dostanou všichni malí čtenáři. Těšit se mohou na dinosauří samolepky zdarma a také velkou soutěž o 55 cen!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nový školní rok začal a dětem ho zpříjemní zářijové Sluníčko, ve kterém se to jen hemží pravěkými ještěry! Pro holčičky a kluky máme přichystaných 48 samolepek s dinosauří tematikou, se kterými mohou plnit úkoly uvnitř časopisu nebo které si mohou vylepit, kam jim dospěláci dovolí.

Novinky a oslava ve velkém stylu

Možná se vám to zdá neuvěřitelné, ale Sluníčko slaví 55. výročí, začalo vycházet v září 1967! Vyrostlo na něm již několik generací dětí, a proto i mnozí prarodiče svým vnoučátkům časopis kupují.

Na oslavu jsme vedle samolepek přichystali i nový komiks Poznávej svět se Sluníčkem. Ten dětem srozumitelnou formou vysvětlí nejrůznější česká přísloví a také se v něm děti naučí, jací ptáčci u nás žijí. V září pokračuje i řada oblíbených rubrik, jako jsou Hledání nesmyslů, Hravá logopedie či komiks o skřítkovi Lesánkovi.

Vaříme se Sluníčkem: Strašidelná svačinka

Veselá písnička, dinosauří tlapy a učení se hrou

Ve školičce si děti procvičí geometrické tvary a barvy, potrénují postřeh i logické myšlení. V zářijovém vydání najdou také narozeninovou písničku, kterou mohou oslavit nejen narozeniny Sluníčka, ale i ty vlastní nebo jubileum svého kamaráda.

Nazpívanou verzi a písničku ve verzi s notami si můžete přehrát zde.

V tvoření se tentokrát s námi pustíte do výroby skvělých dinosauřích tlap.

Přejeme vám i vašim dětem úspěšný vstup do nového školního roku! Zářijové Sluníčko se samolepkami zdarma koupíte za 39 Kč ve stáncích nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Témata: Sluníčko, Tvoření, Logopedie, Předškolák, oslava, Výročí, narozeniny, Písnička, Čtení, Školička, obrázkové čtení, vystřihovánka, ptáčci, přísloví, hledání nesmyslů, Malý čtenář, Časopis, Sla, Samolepka, Dinosaurus, Soutěž, Lesánkovi