Maminka.czSlavní rodiče

Slzy štěstí i dojetí u Moniky a Leoše Marešových: Dcera Alex oslavila 1. narozeniny!

Dita Mrázková 24.  3.  2023
Známý moderátor má z prvního manželství dva dospívající syny, se svou současnou ženou vychovává dcerku. Ta nedávno oslavila první rok života a dojatí rodiče sdíleli na síti nejednu vzpomínku. Jakého vyznání se malá Alex dočkala?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bývalá módní stylistka nedávno prozradila, jaký je Leoš otec a jak moc jsou oba ze svého prvního společného dítěte vedle.
"Leoš je skvělej táta, já ho ale jako otce znala odjakživa, protože má dva kluky, takže jsem věděla, že jako táta je skvělej. Alex je holčička, takže je z ní poprděnej, ale nečekala jsem, že budu takhle poprděná já," vyznala se v pořadu Top Star Magazín Monika.

Klepněte pro větší obrázek

Pro Top Star ještě zhodnotila reakce okolí na to, komu je jejich dcera podobná.
 "Já všude čtu, že je malá celej Leoš. Tak já bych chtěla říct, že mi to nevadí, že to píšou, a je skvělý, že je tátovi podobná, ale doufám, že to nakonec nebude Leoš v šatičkách, protože to nikdo nechceme. Každopádně už teď vidím, že je to silná osobnost."

VIDEO: LEOŠ MAREŠ POSLAL LÁSKYPLNÝ VZKAZ SVÉ MONICE...

Hrdí rodiče navíc nedávno oslavili dceřiny 1. narozeniny. Alex se narodila 10. března, o pár dnů později sdílela Monika na Instagramu fotografii s narozeninovým dortem. Malé oslavenkyni popřály i  známé maminky, mezi kterými nechyběly Zorka Hejdová, Michaela Ochotská, Tereza Maxová a další.

Jakou vzpomínku si na sociální sítě odložil dojatý tatínek? 
"Holčičko moje, dnes je ti naposledy nula. To to uteklo. Nebudeš si na první narozeniny pamatovat, ale já si vybavím každou vteřinu z toho dne a budu ti všechno, když budeš chtít, vyprávět..."

Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Mateřství, Životy slavných, Instagram, Sourozenci, Syn, Dcera, Celebrity, Sociální sítě, mateřská láska, Leoš Mareš, Děti slavných, matka a dcera, Otcové, oslava, Tereza Maxová, narozeniny, Moderátor, Zorka Hejdová, Monika Marešová, první narozeniny, Leoš, Slzy