Maminka.czJen pro maminku

SOS! Jak získat dokonale opálení za jednu hodinu?

Reklama 15.  5.  2019
Doba krátkých sukní a letních šatiček se pomalu blíží. Přemýšlíte, jak schovat bílé nohy, když nemáte čas ani prostor nachytat první sluneční paprsky? Samoopalovací krémy vám pomohou - snadno, rychle a hlavně bez újmy na zdraví. A pokud se budete držet správného postupu, nemusíte se obávat ani nevzhledných flíčků, stékání a obtiskávání "instantního opálení na oblečení".

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

 

Ohledně samoopalovacích přípravků panuje spousta mýtů. Naštěstí většina z nich už dávno neplatí. V dnešní době totiž seženete nepřeberné množství samoopalovacích přípravků, které nezapáchají, nedělají nežádoucí fleky a nenechávají na pokožce takzvaný mrkvový nádech. Nádherně opálenou kůži můžete mít i bez sluníčka. Stačí jen vědět, jaký přípravek si vybrat.

Zvolte si míru opálení

Sama si můžete určit, jak moc výrazné opálení chcete mít. Například přípravky MineTan fungují na bázi takzvaného postupného opálení. Co to v praxi znamená? Toužíte-li po přirozeně opáleném vzhledu, naneste MineTan a po hodině ho smyjte vlažnou vodou. Pokud chcete opálení jako z dovolené v tropech, nechte přípravek působit déle, klidně dvě až tři hodiny. Zdá se vám nové barva kůže málo výrazná? Přípravky MineTan se vyvíjí a tmavnou ještě v následujích 24 hodinách. Tím zaručí krásně přirozenou barvu, která bude od nerozeznání od pravého opálení.

Proč MineTan?

Pěny Minaten obsahují přírodní složky - 100 % přírodní DHA, jsou bez zápachu a neobsahují parabeny. Díky svému složení jsou vhodné i pro vegany. Obsahují přírodní oleje a vitamíny, které zaručují dokonalý výsledek a jako bonus se postarají i o hydrataci pokožky. Navíc s produkty MineTan můžete mít dokonalé opálení už během hodiny!

Dostatek času na aplikaci

A jak se samoopalovací přípravky MineTan aplikují, aby byl jejich účinek co nejdelší a nejřirozenější? Snaha urychlit celou proceduru se nemusí vyplatit. U samoopalování je důležitá zejména příprava pokožky!

  1. Nejprve dopřejte pokožce pečlivý peeling, který aplikujte 8 až 16 hodin před samou aplikací. Pokožku také 24 hodin před nanesením samoopalovacího přípravku neholte.
  2. Produkt aplikujte na suchou a čistou pokožku. MineTan aplikujte výhradně určenou aplikační rukavicí - tím předejdete flekům a obarveným dlaním. Zvláštní pozornost věnujte kolenům, loktům a kotníkům - to kvůli nežádoucímu tmavému odstínu.
  3. Samoopalovací přípravek smyjte po 1 - 3 hodinách, čím delší doba působení, tím tmavší bude výsledné opálení. MineTan se smývá pomocí obyčejné vlažné vody - bez mýdla či peelingu!
  4. Standardní sprchování se doporučuje po 16 - 24 hodinách od aplikace. MineTan samoopalovací krémy, gely a pěny jsou bez zápachu a obsahují vyživující antioxidanty a oleje.

NÁŠ TIP:

Samoopalovací pěna MineTan Caramel pro zlatavé opálení

Ani příliš světlé ani příliš tmavé. Samoopalovací pěna Caramel vám poskytne nádherně karamelově zlatavé opálení již během hodiny.

Snadno se nanáší na pokožku, nevytváří nežádoucí fleky a vytváří přírodně zlatavý tón při každém použití. Vyšší obsah bronzovací složek spolu s komplexem vitamínů a olejů vytváří perfektní dlouhotrvající výsledek bez nežádoucího zápachu. Vhodný pro každého, kdo hledá přirozené a jemné zlatavé opálení.

Rozhodněte se sami, kdy se osprchujete a jak dlouho necháte produkt na těle působit. S dobou působení se opálení stává tmavší a hlubší, a to vše bez nežádoucího zápachu. Vytvořte si perfektní a zdravé opálení již během hodiny! 

Produkt je vhodný pro všechny typy pokožky.

Více informací o samoopalování naleznete zde!

Témata: Jen pro maminku

Video