Maminka.czSoutěže

Soutěž o 5 balíčků pro zdraví od společnosti Merck

redakce 5.  8.  2013
Zdraví je to nejdůležitější co máme. Proto bychom měly o sebe pečovat, jak nejlépe dovedeme. Tento týden pro vás portál maminka.cz ve spolupráci s farmaceutickou společností Merck připravil soutěž o 5 balíčků, které obsahují: Femibion Intimu, Femibion Železo Ferrochel, kapesníčky a tužku s křišťálem Swarovski.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Femibion Intimuvyužijte zejména v letních měsících, kdy spoustu žen trápí vaginální problémy. K těm může přispět několik faktorů jako nevhodná intimní hygiena, neprodyšné oblečení, mokré plavky, chlór v bazénu, upnuté džíny a další. Všechny uvedené skutečnosti mají však stejného jmenovatele, kterým je narušení přirozené rovnováhy poševního prostředí. Dojde k němu ponížením počtu pro tělo příznivých laktobacilů a naopak rozmnožení mikroorganismů (patogenů) vyvolávajících infekci. Zvýšená vlhkost a zapářka tomu ideálně nahrávají a vytváří podmínky pro množení patogenních bakterií.

Spousta žen si myslí, že antibiotická a antimykotická léčba vše vyřeší. Není tomu tak. Ta totiž nemusí automaticky vést k obnovení normální flóry, pro kterou je charakteristická vysoká koncentrace laktobacilů, a proto se často vaginální problémy opakovaně vracejí. Nový přípravek Femibion Intima s obsahem prebiotik a extraktem z jetele lučního je úspěšným při obnovení vaginální flóry a zamezení recidiv, a to téměř až o 50 %. Při jeho aplikaci nedochází k umělé kolonizaci jedním druhem laktobacilů, která může někdy „přestřelit“ v laktobacilózu. Oligosacharid působí jako potrava pro druhy laktobacilů, jejichž složení je u každé ženy individuální. Respektuje tak přirozenost každé ženy. Čirý gel, který po použití nevytéká, je pohodlným a účinným řešením, kterým můžete předcházet celé řadě zdravotních onemocnění.

Femibion Železo Ferrochelje doplněk stravy s obsahem železa, jehož přítomnost v organismu je doslova otázkou základního bytí. Železo je nezbytné především pro svoji jedinečnou schopnost transportovat kyslík z plic do tkání a naopak z těla odvádět oxid uhličitý. Díky této vzpruze fungují tkáně efektivněji. Člověk zažívá pocity přívalu energie ze správného fungování organismu. Nedostatek železa může vést až k anémii a pokud se neléčí, může ohrozit život. V České republice se anémie týká až 260 000 žen ve věku 15 až 50 let. Nedostatek železa můžete poznat i z viditelnějších příznaků jako jsou bolavé koutky úst, lámavé nehty, vypadávání vlasů nebo bledá a nezdravě vypadající kůže.

V přípravku Femibion je navíc železo technologicky zpracované do speciální formy chelátu nazvané Ferrochel, která se lépe vstřebává, a tělo jej využívá efektivněji. Ke vstřebávání železa pak Ferrochel nepotřebuje vitamin C, jako je tomu v případě příjmu ze stravy. Méně často se pak i objevují trávicí obtíže spojené s užíváním železa, jako je pocit plnosti a tlaku v žaludku.

Nápovědu na soutěžní otázku najdetena www.femibion.cz.

Vyhrává celkem 5 soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80. a 100. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 5. 8. do 11. 8. 2013.

Výherci:

Veronika F. (Viničné Šumice)
Tereza N. (Radiměř)
Milena B. (Havířov-Šumbark)
Jaroslava Z. (Rovensko pod Troskami)
Marie S. (Podbořany)

Témata: Časopis Maminka, Soutěže, Vysoká koncentrace, Bál, Soutěž, Poševní prostředí, Společnost, Doplněk stravy, Bali, Oxid uhličitý, Stejné jméno, Femibion, Intimní hygiena, Zvýšená vlhkost