Maminka.czSoutěže

SOUTĚŽ o AVENT Digitální elektronická chůvička SCD505

Iva Endrychová 9.  5.  2016
Potřebujete spolehlivou dětskou chůvičku? Feedo.cz vyhlašuje soutěž o AVENT Digitální elektronickou chůvičku SCD505, která vám ulehčí péči o miminko. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Digitální chůvička Avent SCD505/00 umožňuje oboustrannou komunikaci a díky tomu budete mít vaše miminko pod kontrolou, i když bude v jinde než vy. Chůvička nabízí vysoce kvalitní přenos zvuku, dále disponuje šifrováním dat a volbou volného kanálu, takže budete mít jistotu, že vás neuslyší nikdo jiný, než vaše miminko. Přístroj je vybaven i světelnou signalizací zvuku.

Chůvička váš upozorní akustickým signálem, pokud se ocitnete mimo její dosah, který je 330 metrů. Obě části chůvičky (rodičovskou i dětskou) můžete napájet ze sítě nebo pomocí baterií. Chůvička má tzv. ECO režim, který snižuje vysílací výkon a tím šetří baterii.

Chůvička Philips Avent SCD505/00 je vybavena Dect technologií, která zaručuje bezproblémový přenos zvuku bez rušení jiných vysílačů, jako jsou mobilní telefony či jiné chůvičky. Hlasitost i citlivost přenosu si pak můžete nastavit podle svých potřeb. Dětská jednotka přehrává jemnou melodii a slouží i jako tlumené noční světlo, takže vašemu děťátku může pomoci s usínáním.

Na webu maminka.cz máte možnost tuto chůvičku vyhrát. Stačí jen správně odpověď na otázku. Výhru získává 55.  správná odpověď v pořadí.

O společnosti Feedo.cz

Feedo.cz je přátelský internetový obchod pro maminky a tatínky, který ulehčuje rodičům život. Díky zajímavým akcím a doručení až domů jim šetříme nejen peníze, ale i čas, který je pro rodiče snad to nejcennější.
Co u nás najdete? Kočárky, autosedačky, plenky, kojenecká mléka, dětské kaše, příkrmy, kojenecké potřeby, dětskou kosmetiku, hračky a potřeby pro maminky. Zboží odešleme do 24 hodin a velké a těžké balíky vám doručíme pohodlně až domů. Navštivte nás na Feedo.cz

Témata: Soutěže, Digi, Soutěž, Internetový obchod, Chůvička, Správná odpověď, Elektronická chůvička, Hlasitost, Feedo, Seth, Digitální chůvička, Handl, Split, Philips, Fram, Jednotka

Video