Maminka.czSoutěže

Soutěž o přírodní péči pro Maminku a dítě od kosmetiky Hristina

Reklama 23.  3.  2015
Jsme přesvědčeni, že každá matka a dítě si zaslouží tu nejlepší možnou péči - před v průběhu a po narození novorozence na tento svět. Proto jsme se rozhodli vytvářet, vyvíjet a vyrábět bezpečné a přírodní kosmetické přípravky, speciálně vyvinuté pro ně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jsme evropská společnost, výrobce přírodní kosmetiky od roku 1991.
Hristina je nejen název kosmetické firmy, ale i historie.

Příběh ženy okouzlené aromaterapií, sběrem a znalostí bylin která měla vždy touhu vytvořit krásu a mládí. Inspirována svojí babičkou Tinou, která využívá cenné vlastnosti rostlin, aby pomáhala léčit. Hristina zdědila tajné receptury, vdechla jim nový život a vytvořila z nich kosmetické značky.

Klepněte pro větší obrázek

Nevyčerpatelný zájem Hristiny o rostliny v kombinaci s dědictvím autentických receptur a vášní pro život a mládí, použila k vytvoření svých kosmetických produktů. Divoká a smyslná povaha, Hristina kombinuje bohatost bulharských bylinných extraktů s dalšími vzácnými rostlinami a esenciálními oleji získanými z celého světa a realizuje svůj sen, dát ku prospěchu všech tajemství přírodních receptur.

Klepněte pro větší obrázek

Kolekce Mother & Baby vznikla s cílem udržet citlivou pokožku maminky a dítěte zdravou v těchto vzácných okamžicích. Naše produkty jsou založeny na moderních vědeckých poznatcích v kombinaci s tradičními recepturami a regulovány na evropské úrovni, aby byla zajištěna bezpečnost spotřebitelů.

Klepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázekKolekce obsahuje 18 produktů, které jsou vyrobené z organicky čistých přírodních olejů, másel a extraktů, například: bambucké máslo, avokádový olej, výtažek z aloe vera, mandloň hořká olej, sezamový olej, měsíček lékařský, olej z hroznových semínek, bavlník bylinný olej a další. Produkty neobsahují chemické látky.

Delikátní a jemná, čistá a efektivní - příjemné ceny.
Mother & Baby - Více než kosmetika.

Kosmetika Hristina je na českém a slovenském trhu od ledna 2015 a nabízí široké spektrum produktů. Více informací zjistíte na našem e-shopu www.hristina.cz

Seznam výherců:

Zuzana S. (Praha)

Hana F. (Praha 10)

Monika M. (Litoměřice)

Hana J. (Újezd U Brna)

Monika B. (Králův Dvůr)

Pavla V. (Praha 4 Libuš)

Barbora F. (Jindrichuv Hradec)

Viktorie Z. (Třebíč)

Lucie D. (Jihlava)

Jana M. (Praha 5)

Témata: Soutěže