Maminka.czSoutěže

Soutěž o školní batoh Stil dle Vašeho výběru

Reklama 10.  8.  2015
Léto je v plném proudu, prázdniny rychle utíkají a nový školní rok už na nás z dálky vesele mává a nám nastává každoroční shon kolem shánění pomůcek do školy pro naše ratolesti. Kromě nového penálu, sešitů a učebnic je potřeba myslet i na to, v čem budou školní pomůcky děti nosit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V naší nabídce najdete školní aktovky a batohy, ze kterých si vybere každý potomek, malá princezna či již odrostlý puberťák. Stejně tak uspokojí i vaše představy o bezpečnosti a kvalitě zpracování - ať už je vaše dítě prvňáček a chcete pro něj klasickou pevnou aktovku, nebo náctiletý puberťák, který spíše bude chtít víceúčelový batoh.

To, že dětem jde hlavně o styl, víme všichni. Proto v naší nabídce naleznete i další školní pomůcky, které designově ladí s vybranými batohy, takže se nemusíte bát, že uslyšíte nespokojený hlásek vašeho školáka s odzbrojující větou "Mamííí, když ono to k sobě neladí!" Ať už jde o penály, sáček na cvičky nebo praktické boxy na sešity a desky - najdete je u nás ve stejných motivech, jako batohy.

A jelikož víme, že pořízení nových školních pomůcek může být dost nákladné, rozhodli jsme se pro vás uspořádat soutěž o naše batohy dle vašeho výběru. Soutěž je opravdu jednoduchá - obsahuje jen jednu otázku.

Výherci:

Jájina S. (Habartov)

Eliška K. (Nový Hrádek)

Lucie S. (Hřivice)

Cenu soutěže získává každý 50., 100. a 150. soutěžící, který správně zodpoví soutěžní otázku v termínu 10. – 16. 8. 2015. Soutěžíme o 3 x školní batoh/aktovku Stil trade s.r.o. dle vlastního výběru do hodnoty 1499 Kč.

Témata: Soutěže