Maminka.czJen pro maminku

Soutěž o voucher na seminář pro nastávající maminky

Pro všechny maminky v očekávání vyhlašujeme soutěž o jednu poukázku na zážitkový seminář s názvem Mateřství v rytmu jógy, který proběhne 23. července v Praze pod hlavičkou BabYogy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co pro to musíte udělat?

Stačí vyfotit svou fotku s bříškem, sdílet ji na Instagramu s hastagem #casopismaminka a stát se sledujícím našeho Instagramového profilu (www.instagram.com/casopismaminka/). Vyhrává fotka bříška s největším počtem „lajků“. Soutěž končí 20.7. 2016

Seminář Na cestě k mateřství v rytmu jógy

Těhotenství je velmi specifickým obdobím v životě ženy, kdy se archetyp ženy - milenky pomalu mění do nové role ženy - matky.  Těhotenství, ale i celá cesta k mateřství je velmi individuálním prožitkem. Jsme-li na sebe nalazeny, rozvíjí se v něm vnímavost sama k sobě a ke svému potomkovi.

„Na našem zážitkovém semináři se v první části budeme věnovat všem těmto aspektům. Cílem bude naučit se skrze vnímavost správně dýchat, zbavit se bolestí zad, kloubů, nepříjemných otoků a v neposlední řadě chápat své tělo a tolerovat jeho „těhotenské vrtochy“. Uvolnit se, zrelaxovat, připravovat se na porod, přirozeně a intuitivně komunikovat s dítětem a poslouchat své i jeho potřeby.

Po krátkém společném obědě se skrze meditaci naladíme a ponoříme hlouběji do nás samých, blíže k našemu miminku. Protože maminka a miminko jsou dlouho jedním. Popovídáme si o tom, jak pečovat nejen o miminko, ale i o sebe po porodu tak, abychom neztratili svoji vitalitu a užívali si všechny krásy mateřství. V péči o miminko si povíme o vhodné manipulaci, zabrousíme k masážím, esencím a olejům, ale také k tajům BabYogy. Vybereme nejen ásany vhodné pro novorozence, kterými se jemně stimuluje peristaltika střev, ale i takové, které podpoří jejich bezpečné "rozbalování se",“ říká jedna z lektorek semináře Lenka Gajdoštíková.

Lektorky

Seminářem o pohledu jógy na těhotenství a mateřství vás budou provádět zkušené lektorky Marie Hledíková a Lenka Gajdoštíková. Seminář je součástí cyklu několika zážitkových setkání v rámci uceleného projektu Cesta k mateřství, které BabYoga zaštiťuje.  

Seminář se koná 23.7. 2016 od 9.30 - 14.30 v Bingu Yoga Studiu v Praze.

Superpotraviny pro těhotné
12 velkých poprvé, na která se můžete těšit
Tajemná linea nigra: Hnědá čára uprostřed těhotenského bříška
Témata: Jen pro maminku, Soutěže, Nepříjemný otok, Hnědá čára, Bing, Čára, Lajk, Seminář, Archetyp, Voucher, Náš, Soutěž, Lenka Gajdoštíková, BabYogy, Vrtoch, Linea, Celá cesta