Maminka.czŠkolák

Soutěž s časopisem dTest: Tisíce dobrých rad nejen pro vaše nákupy

Reklama 10.  10.  2011
Kvalita a bezpečnost výrobků pro děti je záležitostí, kterou snad žádný rodič nechce ošidit. Jak ale poznáte, které výrobky jsou skutečně kvalitní? Nezávislé testy časopisu dTest vám výrazně usnadní situaci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Která autosedačka dítě spolehlivě ochrání? A je zároveň vyrobena z nezávadných materiálů? Jsou všechny hračky vašeho dítěte bezpečné? Některá z těchto otázek vás možná už někdy napadla, přitom najít správnou odpověď na kteroukoli z nich není snadné. Pomůže vám časopis dTest, který publikuje nezávislé testy široké škály výrobků včetně výrobků pro děti a poskytuje právní rady pro spotřebitele a spotřebitelky. Za léta svého působení vybudoval dTest bohatou databázi užitečných informací, které se vám mohou hodit nejen při nákupech pro děti a domácnost.

Odpovězte na naši soutěžní otázku níže a vyhrajte roční předplatné časopisu dTest. Spolu s ním získáte i roční přístup do databáze tisíců testů na www.dtest.cz. Pokud chcete mít šanci vyhrát ještě více cen, například autosedačku, zúčastněte se soutěže s Dobrou radou dTestu na adrese www.vasedobrarada.cz.


Jak na to?

Stačí se přihlásit na www.maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Výherci:

petta
ruzena72
dandyD
Rozmarýna
marka372

Vyhrává 10., 20., 40., 80., a 120. účastník soutěže, který správně zodpoví soutěžní otázku.

Možnost odpovídat máte od 10. 10. do 16. 10. 2011.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Soutěže