Maminka.czSoutěže

Soutěž: Vyhrajte 1 z 10 dárkových tašek z DinoParku

redakce 1.  7.  2013
Soutěž: Vyhrajte 1 z 10 dárkových tašek z DinoParku
DinoPark je unikátní zábavní park se vzdělávacími prvky. Na cestě do druhohor potkáte desítky statických i pohyblivých ozvučených modelů prehistorických zvířat v životních velikostech. Zvířata jsou zasazena do prostředí, ve kterém obývala naši planetu před více než 65mil let. Navštivte DinoPark Ostrava a projeďte se DinoExpresem, který Vás zaveze do míst, kam byste se pěšky báli.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V DinoParku Liberec zažijte opravdovou druhohorní bouři včetně skutečného deště, popřípadě se vydejte do DinoParku Praha umístěného na střeše Nákupní galerie Harfa, kde můžete druhohorní velikány pozorovat spolu s úchvatným výhledem na Prahu. A to není vše, v těchto i dalších DinoParcích v Plzni, Vyškově, Bratislavě a Košicích na váš čeká 3D kino s novým filmem Triceratops, Dětské paleontologické hřiště, DinoGril s občerstvením nebo obchod se suvenýry DinoShop. DinoPark je prostě skvělý tip na výlet pro celou rodinu!

Novinkou pro letošní rok jsou scény s Plateosaury. Dvojice triasových býložravců, kteří obývali území dnešní Evropy před 200 miliony let, se líně potuluje pralesem. Samice je opřena o starý strom, z něhož ukusuje listy. Tyto robotické modely jsou velmi složitým zařízením ovládajících sedm druhů pohybů. DinoPark je prostě skvělý tip na výlet pro celou rodinu.




Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku.

Výhru 10 balíčků s výhrami v hodnotě 1000 Kč (obsah balíčku: rodinná vstupenka do Dinoparku po celé ČR, tričko, kšiltovka, propiska, 3D kelímek, 3D pohlednice, magnetky, samolepa, klíčenka, omalovánky a pexeso) vyhrává celkem 10 soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140., 160., 180. a 200. v pořadí.

Správnou odpověď a spoustu dalších zajímavostí o dinosaurech najdete na www.dinopark.cz

Možnost odpovídat máte od 1. 7. do 7. 7. 2013.

Výherci:

ferdaobecny
dadula7777
perfekta
maccci
Prokopka
viktori9
hramhram
vlahy
tweety-007
KAVANICEK

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Témata: Soutěže, Výhra, Dinopark, Kšiltovka, Dar, Dino, Ferda, Úchvatný výhled, Dářko, Galerie Harfa, Soutěž, Skvělý tip, Harfa, Prokop, Propiska