Maminka.czSoutěže

Soutěž: Vyhrajte balíček potřeb pro přebalování od GaGa’s plen

redakce 9.  12.  2013
Soutěž: Vyhrajte balíček potřeb pro přebalování od GaGa’s plen
V naší nové soutěži přinášíme možnost výhry o 4 balíčky v hodnotě 756 Kč od značky GaGa’s pleny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Máte představu, že látkové pleny jsou časově náročné a pracné? Po vyzkoušení moderních látkových plen zjistíte, že doby našich babiček jsou dávno pryč. Dnešní látkové pleny se nežehlí ani nevyvařují, prostě stačí jen dát do pračky a pověsit jako ostatní prádlo. Nevěříte? Vyzkoušejte! Nejen, že naděláte se svým miminkem parádu, ale ušetříte i pěkných pár korun, které se určitě budou hodit.

Nabídka značky GaGa's pleny osloví i nelátkující maminky:Nepropustný pytlíklze využít na přenášení mokrých ručníků a plavek z kurzů plavání, přebalovací podložka díky své velikosti poslouží i při pasení koníků ve vlhké trávě a absorpční pratelné vložky do podprsenky zajistí všem maminkám ochranu před protečením mléka. Takže maminky i jejich miminka zůstávají v suchu.

Jednoduchost a pohodlí

Jednovelikostní plena typu AIO s nepromokavou kapsou udrží Vaše dítě v suchu. Nepropustná vrchní PUL vrstva se vyznačuje širokou škálou roztomilých moderních designů. Propracovaný systém posuvných gumiček kolem nohou eliminuje otlaky a snižuje možnost protékání. Díky chytrému patentkovému systému roste plena s dítětem a je velmi variabilní k jeho měnícím se proporcím. Plena AIO new přináší velkou novinku v oblasti látkování. Vhodná pro děti od 3,5 do 16 kg.

Pratelná nepromokavápřebalovací podložka nabízí širokou škálu využití (do postýlky, na přebalovací pult, do mokré trávy). Praktická na přebalování doma i na cestách, vyniká svou velikostí, skladností a atraktivními designy.

Když ale přijde čas na odrůstání z plenek, je třeba, aby dítě pociťovalo, že je mu vlhkost nepříjemná. Přesně k tomuto účelu byly navrženytréninkové kalhotky, které dítěti usnadní přechod z plenek na nočník. Jejich výhodou je možnost stáhnout si kalhotky před vykonáním potřeby, dítě tak získává pocit, že je již „velké“ a nenosí plenky, ale kalhotky, podobně jako dospělí. Jejich krásný design si děti hned oblíbí. Maminky si zase nemohou vynachválit urychlení nácviku na nočník a přírodní bambusový materiál, z kterého jsou vyrobeny.

Pratelné absorpční prodyšné vložky do podprsenky zajišťují kojícím maminkám ochranu před protečením mléka pomocí třech vrstev. Vnější nepromokavá vrstva zabraňuje protečení, střední savá vrstva je z vysoce kvalitního mikrovlákna a jemná vnitřní vrstva z přírodního bambusového froté odvádí vlhkost od pokožky.

Ze zkušeností maminek

Obchod i jeho výrobky můžu všem rozhodně doporučit. Komunikace i vyřízení zakázky bylo podvakrát velice příjemné! Barvy a vzory odpovídají fotkám. Cena je ve srovnání s konkurencí báječná! Co je ale nejdůležitější..plínky jsou naprosto perfektní! Fungují jako pratelné pampersky, ale narozdíl od papírovek se v nich zadeček tak neopruzuje.Užívání zvládají i tatínci nebo babičky.Vše se vypere a hlavně rychle schnou...což se o mnohých jiných látkových plenách říci nedá!První dítě vyrostlo v papírovkách, pak jsem objevila GaGa pleny a už bych neměnila!
Zuzana

Podložka je krásně velká a úžasně skladná. Děláme s ní všude velkou parádu.
Anička

Koupila jsem tri pleny na zkousku a byla jsem velmi mile prekvapena. Dala jsem na recenze maminek a musim s nimi souhlasit. Ocenuji rychlost dodani a z plenek jsem nadsena. Opravdu velmi rychle schnou, miminku delaji maly zadecek a ty uzasne vzory :-))). Urcite jeste nejake prikoupim. Jsem maximalne spokojena. Tento obchod vrele doporucuji a chvalim - vice takovych.
Radka a Matysek



Mnoho dalších zkušeností a rad si můžete přečíst ZDE.

Výhru balíček v hodnotě 756 Kč od značky GaGa’s pleny, který obsahuje: 1x plena AIO, 1x přebalovací podložka, 1x kojící vložky a 2x bambusový ubrousek vyhrávají 4 soutěžící, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 30., 60., 90. a 120. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 9. 12. do 15. 12. 2013.

Výherci:
Ivana S. (Děčín)
Aneta H. (Brno)
Tereza C. (Kostelec nad Černými lesy)
Dana M. (Praha 5)

Nápovědu naleznete na webu: www.gagapleny.cz

Témata: Soutěže, přebalování, Děčín, Soutěž, Balíček, Přebalovací podložka, Bál, Bali, Kostelec, Krásný design, Výhra, Kojící maminka, Ubrousek, AIO, Pěkný pár, Plen