Maminka.czPleny

Soutěž ukončena: vyhrajte plenky Pampers Pure Protection a roční předplatné časopisu Maminka!

Reklama 5.  4.  2019
Každý milující rodič si jistě přeje, aby se jeho děťátko mělo co nejlépe a cítilo se co nejpohodlněji. A každý rodič má také zkušenosti s tím, že se jeho dítko probudilo uplakané, s mokrou a nafouklou plenkou. Chcete-li vašeho drobečka ochránit před nepříjemnými pocity, sáhněte po kvalitních plenách značky Pampers.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Plenky Pampers známe určitě všichni bez výjimek. Málokdo ale ví, že je to světově nejprodávanější značka plen. Dá se říci, že „pampersky“ jsou v přebalovacím světě něco jako Conversky mezi teniskami. Značka Pampers se věnuje výrobě jednorázových plenek pro děti již od roku 1961. Výrobky jsou vyvíjeny ve spolupráci s rodiči a experty zahrnující dětské lékaře, a přichází na trh stále s novými inovacemi. Hledáte-li pleny, které dýchají, absorbují, a udržují dětské zadečky jemné a hebké, sáhněte jedině po Pampers.

Seznamte se s Pampers Pure Protection

Milé maminky, teď máte jedinečnou příležitost zúčastnit se soutěže o jedno balení plenek Pampers Pure dle váhy vašeho dítěte a roční předplatné časopisu Maminka. Pleny Pampers Pure jsou vyrobeny s použitím prémiové bavlny, celulózy a rostlinných materiálů z cukrové třtiny. Díky svému složení jsou neuvěřitelně jemné a nedráždí dětskou pokožku. Navíc zajistí až 12 hodin sucha a jejich jedinečná vrchní vrstva „Heart Quilts“ rychle absorbuje nejen moč, ale i řídkou stolici. Pampers Pure Protection disponují i speciálním indikátorem vlhkosti, který v pravou chvíli ukáže, že je čas na výměnu pleny. Tím ušetří mnoho starostí zejména novopečeným rodičům.

Výhody Pampers Pure Protection:

  • Prémiové složení citlivé k dětské pokožce
  • Bez alergenů, latexu a parfémů
  • Drží vlhkost až po dobu 12 hodin.
  • Indikátor vlhkosti
  • Vyrobeny za použití 100% obnovitelné energie a obsahující buničinu z udržitelných zdrojů

Mokrým plenkám, opruzené pokožce a nespokojeným miminkům je konec! Vyzkoušejte nové Pampers Pure Protection „na vlastní kůži“! Stačí zodpovědět jednoduchou otázku!

Soutěž byla ukončena. Vítězkou se stala paní Vendula Žáková z Českých Budějovic.

Správnou odpověď naleznete v článku a také na webu www.pampers.cz.

Pravidla soutěže naleznete ZDE.

Soutěž probíhá od 5. dubna do 12. dubna.

Témata: Soutěže, Pleny, Pleny na Heureka.cz