Maminka.czTěhotenství

Soutěž: Zůstaňte krásná s Revalidem!

redakce 16.  12.  2013
Vyhrajte balíček švýcarské vlasové kosmetiky Revalid. Odpovězte správně na soutěžní otázku a zařaďte se tak do slosování o 6 dárkových balíčků obsahujících proteinový šampon, šampon proti lupům a Nutri-Repair Treatment kondicionér!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jednotlivé přípravky jsou různě kombinovatelné, dají se ale užívat i samostatně. Pro posílení a znovuoživení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampon a kondicionér Revalid s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku. Pro vážněji poškozené vlasy je určen vysoce účinný přípravek Revalid Nutri-Repair Treatment obsahující panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa, které spolu s alantoinem a deriváty aminokyselin tvoří keratin, základní stavební prvek vlasu.

Kromě kosmetické řady je možno užívat tříměsíční léčebnou kúru Revalid ve formě želatinových tobolek, které nejen podporují růst a obnovu vlasů, ale zároveň příznivě působí na kvalitu slabých a lámavých nehtů. Tento volně prodejný lék je dostupný ve 30ti, 120ti nebo 270ti kapslovém balení v ceně od 195 Kč.

Žhavou novinkou v řadě produktů Revalid je šampon proti lupům a nové velmi praktické balení tonika.

Veškeré informace najdete na www.revalid.cz a www.facebook.com/revalid.cz

Výhru dárkový balíček obsahující proteinový šampon, šampon proti lupům a Nutri-Repair Treatment kondicionér vyhráva 6 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100. a 120. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 16. 12. do 22. 12. 2013.

Výherci:
Monika R. (Skalice)
Irena H. (Česká Lípa)
Alena P. (Vítkov)
Michaela R. (Chrast)
Dana N. (Brandýs nad Labem)
Marcela P. (Chropyně)

Témata: Těhotenství, Soutěže, Řev, Česká Lípa, Dárkový balíček, Skalice, Krásná, Lípa, ZUŠ, Soutěž