Maminka.czSoutěže

Na strie platí jedině prevence! Vyhrajte osvědčenou kosmetiku Elasti Q

redakce 23.  6.  2014
Na strie platí jedině prevence! Vyhrajte osvědčenou kosmetiku Elasti Q
Každá žena, ať už před těhotenstvím, během něj nebo po narození miminka chce být přitažlivá. To, co ke krásnému vzhledu podle názoru většiny žen nepatří, jsou strie. Nevzhledné jizvičky jsou noční můrou pro každou z nás. Bohužel pokud se udělají, už se jich nejde zcela zbavit. Jak tedy na tohoto zloděje hladké a jemné pokožky? Mazat, mazat, mazat! Jedině dobrá prevence totiž něco zmůže.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S péčí o kůži ohrožených partií - bříška, boků, zadečku a prsou – musíte začít opravdu včas, ideálně hned v prvním trimestru těhotenství, kdy se vaše pokožka ještě nezačala napínat. Kožní vlákna totiž potřebují čas, aby účinné látky pronikly do jejich struktury. O bříško byste měla pečovat pravidelně – minimálně dvakrát denně, vždy ráno a večer. I odborníci potvrzují, že se dispozice ke vzniku strií částečně dědí, proto pokud máte strie v rodině, zkuste péči zintenzivnit a promazávejte bříško, boky, stehna, zadeček a také prsa třeba i pětkrát denně. Nelitujte času, protože ten se vám pak na pěkné a nepopraskané kůži mnohonásobně vrátí.

Důležitá je nejen frekvence mazání, ale i to, jak olej či krém na kůži aplikujete. Nestačí ji jen tak trochu potřít, ale měla byste ji důkladně promasírovat. Vtírejte olej krouživými pohyby zespodu směrem vzhůru ve směru hodinových ručiček kolem pupíku, až do jeho vstřebání, kdy je pokožka vláčná a promaštěná. Nezapomeňte, že porodem by péče o vaše tělo neměla končit! Kůže může popraskat ještě i v šestinedělí, kdy je miminko už na světě a kůže na bříšku se vrací ke své původní podobě. Abyste urychlila návrat pevného a pěkného bříška, měla byste se masírovat nejlépe ještě dva měsíce po porodu.

Všechny látky potřebné pro to, aby vaše kůže striím odolala, najdete jedině v kvalitním přípravku z lékárny. Maminkami oblíbená a velmi dobře hodnocená je farmakosmetika řady Elasti Q. Vyzkoušejte například olej Elasti-Q® Exclusive zaměřený právě na problematiku strií. Tento farmaceutický přípravek je určený hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu a pomáhá odstranit strie již vzniklé. Výborně se aplikuje, neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky. Dopřejte si tuto unikátní kombinaci olejů získávaných z pěti účinných rostlin. K dostání je také Elasti-Q® Exclusive tělový krém k prevenci strií.

Vyzkoušejte Elasti Q a uchovejte si bříško krásné a bez strií.

S webem Maminka.cz může 19 z vás vyhrát tělový olej Elastiq. Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a vaše odpověď dorazí jako 1.,10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80., 90., 100.,110., 120., 130., 140., 150., 160., 170., 200. v pořadí. Odpovídat můžete od 23. 6. do 29. 6. 2014.

Nápovědu a více informací o přípravku najdete na http://www.elasti-q.cz/produkty.

Výhru získali:

Karel V. (Most)
Irena H. (Česká Lípa)
Zuzana P. (Praha 3)
Zuzana M. (Plzeň)
Darina S. (Bavory)
Marcela D. (Kvasice)
Veronika Z. (Třebíč)
Marie S. (Most)
Hana P. (Praha 9)
Lucie P. (Náchod)
Marie V. (Malá Skála)
Radka O. (Bechyně)
Miluše Š. (Hodonín)
Martina C. (Třinec)
Marcela K. (Fulnek)
Dagmar V. (Bruntál)
Klára K. (Výskytná nad Jihlavou)
Jaroslava K. (Stráž pod Ralskem)
Mirka P. (Břilice)

Témata: Soutěže, Ela, Strie, Výhra, Bechyně, Lípa, Jedi, Miluše, Koš, Plat, Hodonín, Bruntál, Vyskytná, Prevence, Třebíč, Jed, Kos, Česká Lípa, Třinec

Video