Maminka.czŠkolák

Nej tatínka máte doma možná právě vy - Fotosoutěž jde do finále

redakce 16.  11.  2011
Nej tatínka máte doma možná právě vy - Fotosoutěž jde do finále
Už jen do konce tohoto týdne můžete nahrávat soutěžní snímky do fotogalerie na Maminka.cz. Pokud máte doma fotografie tatínků s dětmi, neváhejte se pochlubit ostatním. Zároveň můžete získat atraktivní ceny - soutěžíme o balíčky dekorativní kosmetiky v hodnotě 1830 Kč.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Připravili jsme pro vás fotosoutěž o balíčky dekorativní kosmetiky Zepter. Tři výherkyně se mohou těšit na dárky v hodnotě 1830 Kč.

„Děti a tatínkové“

Všimli jsme si, že se rády dělíte o rodinné momentky – zvláště pak hrdých tatínků se svými potomky. Tématem vašich příspěvků by tedy měli být tatínkové pyšnící se svými ratolestmi.

Jak vyhrát?

Nahrávejte své fotografie do fotogalerie na Maminka.cz pod heslem „SOUTĚŽ: Děti a tatínkové“ Po skončení soutěže vybereme 3 nejpůsobivější příspěvky, které získají výhru.

O co soutěžíme?

3 x Balíček v hodnotě 1830 Kč obsahuje:

Lesk na rty Hot Cappuccino nebo Natural Beige
Velice tenký, tekutý krém pro snadné nelepivé nanášení a zářivý, lesklý a jemně perlový efekt.

Kompaktní krycí pudr
Vaše hedvábné, ultra jemné tajemství hladké, bezchybné a zářivé pokožky. Lehký, ale přesto všestranný pro různé stupně krytí, dlouhotrvající a přilnavý. Vytváří sametový matný efekt a přirozený vzhled.

Jemný tekutý make-up
Snadno roztíratelný, svěží, lehký a zklidňující, příjemně se nanáší i nosí. Hydratuje a obnovuje stavbu pokožky, přináší jemný a zářivý vzh­led: pohodlí, ochrana a zdravý vzhled v jednom pro bezprostředně jemnou, bezchybnou a zářící pokožku.

ČTĚTE TAKÉ: Vítězné fotografie soutěže „Děti a tatínkové“ jsou tu!


Možnost soutěžit máte od 7. 11. do 20. 11. 2011.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Soutěže, Fin, Dom, PRÁV, Cappuccino, Finále, Máť, Foto, NEJ