Maminka.czSoutěže

Pravidla soutěže o výherní balíček Goodyear – Bezpečná školka

redakce 17.  5.  2010
Pravidla soutěže o výherní balíček Goodyear – Bezpečná školka, která probíhá od 15:30 10. května do 23:59 16. května 2010.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pravidla soutěže:

1.Pořadatelem soutěže (dále jen „soutěž“) je společnost Mladá fronta a.s., se sídlem Praha 4 – Modřany, Mezi Vodami 1952/9, PSČ: 143 00, IČ: 49240315, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1988 (dále jen „pořadatel“).

2. Soutěž probíhá v období od 17. 5. 2010 do 23. 5. 2010.

3. Podmínkou účasti v soutěži je registrace účtu soutěžícího na serveru pořadatele a správné zodpovězení soutěžní otázky zveřejněné na internetových stránkách www.maminka.cz. Otázka bude uveřejněna v pondělí 17. 5. 2010. Uzávěrka soutěže proběhne v neděli 23. 5. 2010 soutěžního týdne ve 23,00 hod.

4. Cenu soutěže získává 20., 40., 60., 80. a 100. soutěžící, který správně zodpoví soutěžní otázku. Ceny v soutěži jsou výherní balíčky v hodnotě 600 Kč v tomto složení: stolní hra Bezpečně do školky, která zábavnou formou učí děti-chodce, jak se pohybovat v okolí silnic a jak je přecházet, dětský organizér do automobilu, plyšový kocour Garfield, reflexní vestička aj. Výsledky soutěže budou uveřejněny na internetových stránkách www.maminka.cz. Výherci soutěže budou o výhře vyrozuměni e-mailem, případně telefonicky.

5. Výhry budou výhercům odeslány do 3 týdnů ode dne vyhlášení výsledků soutěže, v případě, že v tomto termínu dodá výherce dodací adresu. Pokud výherce neodpoví na zaslaný mail – oznámení o výhře - do 3 týdnů, bude automaticky anulován a místo něj bude osloven další v pořadí

6.Výhry budou výhercům odeslány do 3 týdnů ode dne vyhlášení výsledků soutěže, v případě, že v tomto termínu dodá výherce dodací adresu.

7. Účast v soutěži a výhry není možné vymáhat právní cestou a výhry v soutěži není možné ani alternativně plnit v hotovosti. Soutěžící se soutěže účastní s vědomím, že nemohou požadovat výhry v celkovém rozsahu a ani v jednotlivých případech v hodnotě vyšší nebo ve větším množství, než jaké určí pořadatel, ani nejsou oprávněni požadovat namísto výhry peněžní plnění. Pořadatel tímto není vůči soutěžícím jinak zavázán a soutěžící nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele, než jsou uvedená v těchto pravidlech.

8. Pořadatel neručí za nedoručení či prodlení s doručením soutěžních e-mailů.

9. Pořadatel neodpovídá za ztrátu nebo vadné doručení výherních zásilek výhercům.

10. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady.

11. Z účasti v této soutěži jsou vyloučeny osoby mladší 18 let.

12. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s jejími pravidly a souhlas se zpracováním osobních údajů. Pořadatel je oprávněn bezplatně uveřejňovat jména, podobizny a obrazové či zvukové záznamy výherců ve sdělovacích prostředcích a v propagačních materiálech pořadatele po dobu 5 let od skončení této soutěže.

13.Pořadatel tímto informuje každou osobu, která poskytla v soutěži své osobní údaje ke zpracování, o jejích právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen „zákon“), tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že každá taková osoba má právo přístupu k těmto údajům a že má právo při porušení zákona se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů se žádostí o zajištění nápravy, jakož i o dalších právech vyplývajících z ust. § 11 a § 21 tohoto zákona. Souhlas ke zpracování údajů může být za podmínek zákona kdykoliv písemnou formou na adresu sídla organizátora odvolán.

14. Soutěžící odpovědí na soutěžní otázku a zasláním e-mailu uděluje souhlas pořadateli k zasílání informací o marketingových akcích zahrnující zasílání obchodních sdělení prostřednictvím SMS zpráv, e-mailů, jakož i dalších elektronických prostředků, a to po dobu 10ti let od udělení souhlasu. Tento souhlas může být soutěžícím odvolán písemnou formou zaslanou doporučenou poštou na adresu pořadatele.

15.Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele a osoby jim blízké. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem pořadatele, nebo osoba jim blízká, výhra nebude předána.

16. Obecná pravidla soutěží pořádaných pořadatelem jsou umístěna na internetových stránkách www.mf.cz.

Témata: Soutěže, školka, pravidla, PRÁV, Bál, Soutěž, Reflexní vestička, Bali, Balíček