Maminka.czTěhotenství

Soutěž: Kniha na podzim – Dcera na přání

redakce 5.  12.  2011
Pro vaše podzimní dny a chvíle pohody jsme pro vás ve spolupráci s www.kniha.cz připravili pravidelné soutěže o zajímavé knižní tituly. Soutěžte s námi a těšte se na zábavné čtení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dnes můžete vyhrát titul:

Dcera na přání

Kateřina Janouchová

Helena nikdy nijak zvlášť netoužila po dětech. Jenže potom pozná Paula a do života jí vstoupí láska. Přijde do jiného stavu a tajně doufá, že bude mít holčičku. Narodí se jí však chlapeček. Když potom Helena čeká druhé dítě, zemře jí milovaná maminka. Helena si začne bolestně uvědomovat, že v životě najednou postrádá blízký kontakt s nějakou jinou ženou. Že potřebuje dceru, která by ten prázdný prostor zaplnila. Její touha po holčičce se promění v posedlost. Jednou Helena narazí na starý maminčin deník a najde v něm vodítko k minulosti. Mohl by jí matčin deník poskytnout vysvětlení, proč tak strašně touží po dceři?

Pátrání po pravdě ji nakonec dovede k nečekanému poznání. Některé otázky snad měly raději zůstat nezodpovězeny? Touha po dceři je román o matkách a dcerách, ale také o otcích a o lásce, která se rozhodně neobejde bez komplikací. O citových tabu, o rodinných tajemstvích a o touze. O touze po věcech, které nemůžeme nikdy získat, ale které snad právě proto tak zoufale chceme.



Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Knihu vyhrává celkem 5 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku.

Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď zašlou jako 20., 40., 60., 80. a 100. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 5. 12. do 18. 12. 2011.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte v článcích na www.maminka.cz.

A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku:

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Dcera, Soutěže, matka a dcera, Podzim, praní, Kniha, Soutěž, Přání, Blízký kontakt, Paula, Milovaná maminka