Maminka.czNovorozenec

Soutěž o Bio Ryor Care a knihy: Poslední den pro vaše příspěvky!

redakce 19.  1.  2012
Start do života nového člověka a největší zážitek ve vašem životě: Porod. Prvorodičkám nahání strach, zkušené maminky se zase rády podělí o své zkušenosti ze dne D. Každý porod probíhá trochu jinak, stejně jako i vnímání jeho průběhu se u maminek liší. Co se jedné může vrýt do paměti jako hrůzný zážitek, u druhé uchová v mysli jen ty nejpříjemnější vzpomínky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě případné komplikace mohou výrazně ovlivnit váš názor na porody – ať se týká přítomnosti tatínka, tišících prostředků, výběru porodní polohy nebo místa, kde se odehraje.

Když jsme uveřejnili článek na téma domácích porodů, spustila se na facebookové stránce bouřlivá diskuze. Nebývalý počet příspěvků dokazuje, že k tomuto tématu opravdu máte co říct. Proto jsme se rozhodli dát vám prostor i přímo zde na webu Maminka.cz. Kromě možnosti vyjádřit svůj názor, navíc můžete vyhrát lákavé ceny.

Jak vyhrát?

Nahrávejte své názory do deníčkůna Maminka.cz . Do titulu deníčku vyplňte heslo„SOUTĚŽ: Domácí porody“. V kolonce „zveřejnit deníček“ nezapomeňte nastavit práva pro veřejnost (jinak se příspěvek nezobrazí a nebudeme ho moci zhodnotit). Rozsah textu by měl být maximálně půl strany dokumentu word. Pro inspiraci se můžete podívat na článek s názory čtenářek časopisu Maminka ZDE.
Po skončení soutěže vybereme 5 nejzajímavějších příspěvků, které získají výhru.

O co soutěžíme?

5 x balíček přírodní kosmetiky Bio Ryor Care, vyrobené výhradně z přírodních surovin, (neobsahuje žádné ropné a syntetické látky, silikony, syntetické parfemy, konzervanty aj.)

Balíček obsahuje denní a noční krém. Ke každému balíčku navíc získáte knihu z nabídky Mladé fronty:


Výchova podle slavných maminek


Deník odbarvené blondýny: Nejkrásnější období?


Co dělat, když dítě…


Hubnout musíš od hlavy


Jídlo: dějiny chuti




Možnost soutěžit máte od 19. 1. do 2. 2. 2012.

POZOR: Nezapomeňte označit soutěžní deníček heslem „SOUTĚŽ: Domácí porody.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Novorozenec, Předškolák, Školák, Batole, Kojenec, Soutěže, Knihy, Poslední den, Bio, Soutěž, Přímý přenos, Den P, Den, Vaš, Knihy na Heureka.cz