Maminka.czSoutěže

Soutěž o balíčky léčivých ovesných koupelí s olejem z konopí

redakce 5.  11.  2012
Má vaše miminko příliš suchou pokožku? Nebo ho trápí atopický ekzém či lupénka? Pak vyzkoušejte nové Ovesné koupele s olejem z konopí. Lékaři jsou s jejich hojivými účinky na dětskou pokožku velmi spokojeni. Novinka totiž v sobě kombinuje léčivé účinky ovsa a konopí, tedy toho nejlepšího, co lze nemocné pleti dopřát.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ovesná koupel s olejem z konopí je novinkou z dílny české firmy ASP CZECH. Ta má s výrobou ovesných koupelí dlouholeté zkušenosti a její starší Ovesná koupel pro děti je díky svým blahodárným účinkům na pokožku hojně využívána v dětských lázeňských léčebnách na mnoha místech České republiky. Firma se nyní rozhodla svou úspěšnou koupel ještě vylepšit. Vyvinula proto koupel postavenou nejen na léčivých účincích ovsa, ale obohacenou navíc o blahodárné látky z Konopí setého (Cannabis sativa). Ten je velmi ceněn v lékařství i kosmetice. Má totiž vynikající protizánětlivé účinky, pokožku vyživuje, hydratuje, regeneruje do hloubky, zmírňuje alergické reakce a působí antibakteriálně.

Základem Ovesné koupele s olejem z konopívšak zůstává stále nenahraditelný oves. Ten je již celá staletí využíván k ošetřování podrážděné pleti novorozenců i dospělých, hlavně nepříjemného atopického ekzému, lupénky, akné, suché pokožky a dalších kožních obtížích. „Oves působí na pokožku blahodárně především díky vysokému obsahu betaglukanů.

V ovsu najdeme také značné množství zinku, který působí proti ekzémům a jiným kožním onemocněním. Nechybí ani vitamíny a minerály, takže koupel z této obilniny je pro děti velmi vhodná,“ vysvětluje léčivé účinky ovsa MUDr. Jana Rydlová, vedoucí lékařka dětských léčeben Lázně Luhačovice. Právě zde, ale i v jiných léčebnách a ozdravovnách ovesné koupele z produkce ASP CZECH využívají.

SOUTĚŽ

Chcete vyhrát zásobu Ovesných koupelí s olejem z konopí? Potom si s námi zasoutěžte o jeden z osmi výherních balíčků. Každý obsahuje tři krabice koupelí.
Na výhru se může těšit 8 soutěžících, kteří správně odpoví na otázku.

Vyhrává 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140. a 160. správná odpověď.

Výherci:

tymagr
radesss
perfekta
Beruska64
kojots
panizet
Radunka77
sonicenka

Možnost odpovídat máte od 5. 11. do 11. 11. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.


Nápovědu hledejte na webu: www.aspczech.cz

Témata: Soutěže, Správná odpověď, Rydlo, Lázně Luhačovice, Oves, Bál, Koupel, Luhačovice, Soutěž, Bali, Konopí, Vedoucí lékařka, Jana Rydlová, Olej