Maminka.czSoutěže

Soutěž: Vyhrajte oblečení, které bude děti bavit

redakce 11.  3.  2013
Připravili jsme pro vás soutěž o oblečky z limitované řady Sunar Fashion od Hany Zárubové.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Značka Sunar ve spolupráci s módní návrhářkou Hanou Zárubovou vytvořila limitovanou kolekci oblečků Sunar Fashion pro děti od devíti měsíců do tří let.

Módní edice Sunar Fashion využívá minimální barevnou škálu oživenou hravými detaily. Základními odstíny jsou unisexové barvy šedá a bílá, se kterými ve formě lemů kontrastuje oranžová. Jednotlivé kusy oblečení spojuje motiv oranžové žirafky objevující se jak formou potisku, tak v detailech. Sunar Fashion byla navržena jako kompletní set, do něhož lze obléknout dítě od hlavy až k patě. A co víc, oblečení je ryze české – bylo totiž navrženo i vyrobeno u nás.

Limitovaná edice Sunar Fashion pro jaro/léto obsahuje body, tričko, čepičky, kalhotky, mikinku a šatičky. Jednotlivé prvky se v návaznosti na sebe postupně ztmavují, tzn. od bílého body přes pruhované tričko po šedivou mikinku tak, aby spodní vrstvy byly světlejší a vrchní tmavší.

Kolekci pro nejmenší důmyslně spojuje motiv oranžové žirafky objevující se na jednotlivých kusech formou potisku, anebo v detailech, jako jsou tlapky (kapsičky), ouška nebo žirafí růžky či potisky na etiketách.

Tradiční česká značka kojenecké výživy Sunar, která se stará o spokojenost těch nejmenších už mnoho generací, se rozhodla maminkám usnadnit každodenní péči o jejich ratolesti a přijít s nabídkou trendových dětských oblečků z ryze české kolekce.

Modely Sunar Fashion jsou ušity z kvalitních látek vyrobených v Čechách bez umělých příměsí. Kolekce je k dostání v omezeném množství od února 2013 prostřednictvím e-shopu za ceny od 139,- Kč. Více informací o limitované edici Sunar Fashion od Hany Zárubové naleznete na www.sunarfashion.cz.



Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Výhru - oblečky z kolekce Sunar Fashion a kojeneckou mléčnou výživu Sunar complex obdrží 5 soutěžících, kteří správně odpoví na soutěžní otázku. Výherci si budou moci vybrat mezi dívčí a chlapeckou variantou oblečení.

Vyhrává 50., 100., 150., 200. a 250. správná odpověď.

Výherci:

lebreza
IndyN
LUMPICE33
Mopsička
martina004

Možnost odpovídat máte od 11. 3. do 17. 3. 2013.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.


SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte na www.sunarfashion.cz..


Témata: Děti, Soutěže, Soutěž, Česká značka, Výhra, Omezené množství, Správná odpověď, Pruhované tričko, Oblečení, Soutěžní otázka