Maminka.czPorod

Soutěžte o jedinečné mušelínové šátky Aden + Anais!

redakce 20.  2.  2012
Soutěžte o jedinečné mušelínové šátky Aden + Anais!
Výjimečné svou kvalitou a multifunkčností jsou mušelínové šátky k zavinování z čisté bavlny Aden+Anais. Jsou krásné, stylové, měkkoučké, prodyšné a dostatečně velké (120 x 120 cm). Díky možnosti mnohostranného využití je budete používat od narození vašeho miminka po mnoho let. Budou vám k ruce každý den, slouží totiž jako lehká heboučká deka, jako stínítko na kočár, přehoz, podložka po miminko, oblíbená hračka... Jsou velmi jemné k dětské pokožce a vyznačují se výjimečnou odolností – čím více je perete, tím jsou měkčí a poddajnější.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ve hře je 15 dárkových sad, každá sada obsahuje 2 luxusní mušelínové šátky o velikosti 120 x 120 cm. Navíc soutěžíme o 15 x 15% slevu na nákup ve stylovém obchodě ookidoo.com.

Více o značce a její historii a zároveň možnost zakoupení šátků Aden + Anais najdete zde.

Zajímá vás historie této světoznámé značky a kdo za ní stojí?

Zakladatelka Aden+Anais je Raegan Moya-Jones která je maminkou tří dětí. Tato moderní žena se již v mládí seznámila s mnoha dovednostmi spojenými s mateřstvím. Jedna z nich ji obzvlášť okouzlila – zavinování dětí do velkých mušelínových šátků z čisté bavlny.

Když Raegan v USA založila vlastní rodinu, nemohla najít žádný vhodný mušelínový šátek. Každý byl příliš malý, hrubý nebo neatraktivní. Tak se zrodila značka Aden+Anais. Během několika měsíců se tyto šátky staly hitem, pro svou kvalitu, mnohostranné využití, praktičnost a stylové potisky jsou oblíbené starostlivými a stylovými maminkami po celém světě a používají je pro své ratolesti i mnohé celebrity, např. Heidi Klum, Jamie Oliver nebo Tori Spelling.

Péče o miminko - proč, jak a do čeho zavinovat?

Výhody - lepší spaní dětí a jejich celkové zklidnění
Zavinování je jedním z velice jemných, efektivních a přínosných postupů pro matky a hlavně jejich děti. Vždyť i v porodnicích vám dnes vaše čerstvě narozené miminko přinesou zabalené, a zdaleka to není jen z důvodů ochrany před chladem.

Cítit se jako v maminčině bříšku
Jako jedno z hlavních vysvětlení utišujícího efektu zavinutí děťátka je omezení jeho vlastních reflexních pohybů, které jej budí. Zavinuté děti spí výrazně klidněji a také zůstávají déle v REM fázi spánku (nejhlubší a nejvíce posilující spánek). Roste množství důkazů o tom, že zavinování může působit i jako pomocný faktor zabraňující případům náhlého úmrtí kojence (SIDS) postihujícího děti do 1 roku.

Materiály – co je pro vaše maličké vhodné použít?
instinkty i zkušenost nám napovídají, že vybrat přírodní materiál, šetrně zpracovaný a upravený potřebám těch nejmenších, je tou nejlepší volbou.

Pravděpodobně znáte mušelín, ale možná už nevíte vše o jeho úžasných vlastnostech a využitelnosti právě pro zavinování dětí.

Mušelín je jemně tkaný prodyšný materiál. Jedná se o volně tkanou bavlněnou látku, která se vyznačuje výraznou lehkostí a prodyšností. Nemusíte tak mít strach ze zapocení a následné vyrážky, protože mušelín umožní vzduchu cirkulovat kolem těla vašeho miminka a přitom poskytuje dostatek tepla a pohodlí. Tato jemná, ale odolná a elastická tkanina, ideální pro zavinování, umožňuje šátek přirozeně ovinout a jemně upevnit kolem dítěte, aniž by miminko příliš omezovala.

Jak správně děťátko zabalit?
Je to opravdu jednoduché, snazší než, jste si myslely! Na to, jak správně a jednoduše zabalit miminko do zavinovačky se podívejte na sérii několika fotografií.



Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Sadu šátků Aden + Anais vyhrává celkem 15 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku.

Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď zašlou jako 30., 60., 90., 120., 150., 180., 210., 240., 270., 300., 330., 360., 390., 420. a 450. v pořadí.

Výherci sady šátků Aden + Anais:

dandyD
hanka56
Markéta Szydlowská
Jitka 87
Kakie
Pacenka1981
pefra
littles
jonas.radka
anyretak
enyr
Pam-pela
Mirkaa
Salma
lounkova

15% slevu nákupu v obchodě na veškeré zboží na e-shopu Ookidoo vyhrává celkem 15 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku.

Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku a odpověď zašlou jako 15., 45., 75., 105., 135., 165., 195., 225., 255., 285., 315., 345., 375., 405. a 435. v pořadí.//

Výherci 15% slevy na nákup v obchodě www.ookidoo.com:

LenkaNat
blazenka001
ivetinkav
Dana Marvan
jodaska
ssvehlova
miraska
Marci
janamikus
lenkabury
titan
lili_h
olcadv
komik55
Editahak

Možnost odpovídat máte od 20. 2. do 4. 3. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte na www.ookidoo.com u šátků vzoru pyara a diwali.

A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku: Kromě šátků swaddle z bavlny a organické bavlny můžete na ookidoo.com zakoupit i šátky Aden + Anais z jiného, luxusně hebkého přírodního materiálu. O jaký materiál se jedná?


Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Novorozenec, Batole, Kojenec, Soutěže, Heidi Klum, Tori Spelling, Jed, Soutěž, Aňa, Prodyšný materiál, Ana, Reflexní pohyb, Jamie Oliver, Prodyšnost, Jedi