Maminka.czTěhotenství

Soutěžte o multifunkční tiskárnu Canon Pixma

Reklama 18.  8.  2014
Soutěžte o multifunkční tiskárnu Canon Pixma
Nový školní rok je velká věc nejen pro děti, ale i pro rodiče. Usnadněte sobě i celé rodině vstup do nového pracovního roku. Multifunkční tiskárny Canon PIXMA vám pomůžou v domácí kanceláři, dětem usnadní úkoly a přinesou vaší rodině spoustu zábavy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud vaše rodina sleduje nejnovější trendy, PIXMA MG5550 pro vás bude ta pravá. Skrývá se v ní výkonná tiskárna, skener i kopírka. Navíc obsahuje pokročilé funkce pro bezdrátový tisk a sdílení. Co konkrétně tedy umí? Když si například potřebujete něco stáhnout z internetu a rychle vytisknout, prostě to pošlete z tabletu, notebooku nebo chytrého telefonu přímo do tiskárny odkudkoliv v domě. PIXMA MG5550má Wi-Fi připojení, ale to není zdaleka všechno. Snadno s ní můžete tisknout na dálku fotky z Facebooku nebo z cloudového úložiště, stejně jako momentky z mobilů či fotoaparátů podporujících Wi-Fi.

Šetříte-li rodinný rozpočet, PIXMA MG3550 vám s tím pomůže. Na stránce s ní ušetříte až 50 % nákladů ve srovnání s jinými tiskárnami. Navíc podporuje bezdrátové služby Google Cloud Print a Apple AirPrint, takže s ní můžete bezdrátově tisknout z celé řady zařízení.
Cenově dostupná multifunkce PIXMA MG2450 je kompaktní a snadno se používá. Když si k ní navíc pořídíte úsporné XL inkousty, ušetříš dost peněz na rodinné nákupy.

Pokud nechcete mít na stole nudnou černou krabici, sáhněte po modelu PIXMA MG6450. Tahle bílá elegantní tiskárna je výkonná a má pět samostatných inkoustů pro vysokou kvalitu výtisků a snadnou údržbu. Pro tisk rodinných fotek je ideální, ale výkonná je i ve všech dalších ohledech.

Pro tisk fotek je skvělá i PIXMA iP7250, data do ní můžete posílat i ze smartphonu. Navíc zvládne oboustranný tisk a potisk disků.

Už víte, která je pro vás ta pravá? Pokud se nemůžete rozhodnout, volte podle ceny či designu. Nejlepší ale bude zeptat se doma, co vaše děti potřebují a chtějí pro své bezstarostné studium.

Vyberte si na www.canon.cz/skola.

Gratulujeme výhercům multifunkční tiskárny s Wi-Fi a pokročilými funkcemi pro bezdrátový tisk PIXMA MG5550: 

Zuzana B. (Hroznová Lhota)

Naděžda P. (Praha 9)

Iveta P. (Rožnov pod Radhoštěm)

 

Témata: Těhotenství, Soutěže