Maminka.czTěhotenství

Soutěžte s Helen Doron English o kurzy angličtiny pro děti už od 3 let

redakce 18.  8.  2014
Zdá se vám, že začínat s cizími jazyky ve 3 letech je brzo? Právě naopak! Na výuku angličtiny je to ten pravý čas. Záleží totiž na metodě a jak známo, nejlepší je přístup škola hrou. Ten při svých hodinách aplikují také v Helen Doron English. Vaše dítko se tak bude učit nový jazyk, aniž by o tom vědělo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Helen Doron English nabízí unikátní metodu výuky angličtiny pro děti od 3 měsíců až po 19 let, která je navíc certifikována University of Cambridge. Výuka je v České republice realizována již 10 let a je neustále zdokonalována její autorkou, britskou lingvistkou Helen Doron. Podle jejího konceptu se učí angličtinu tisíce dětí a batolat po celém světě již od roku 1985.

Kurzy jsou založeny na stejném principu, na jakém se děti učí svůj rodný jazyk. Nejmenší děti v kurzech Helen Doron English nevnímají učení jako drilování, nemají pocit, že musí dělat něco, co nechtějí. Myslí si, že si hrají. Jen u toho mluví anglicky. Hra je proto základním stavebním kamenem ve výuce těch nejmenších dětí v Helen Doron English. Kurzy je zároveň připravují i na školu v budoucnosti a lektoři se snaží, aby v nich slova „učit se“ a „škola“ evokovala něco příjemného. Něco, kde byla legrace, kde měly kamarády. A kde na sebe byly pyšné…

Nyní i vy můžete vašemu dítěti zajistit zážitek propojený s výukou angličtiny. Soutěžte o jeden tříměsíční kurz a tři poukázky na měsíc výuky zdarma nebo o knížku anglických pohádek pro děti.

Nápovědu najdete na stránkách Helendoron.cz

Výhru získají ti soutěžící, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku a jejich odpověď do redakce dorazí v termínu od 18. do 24. 8. včetně a v pořadí:

Kurs angličtiny: 24. v pořadí

poukázka na měsíční kurs: 56., 70. a 100 v pořadí

pohádková knížka: 150. v pořadí

Témata: Těhotenství, Děti, Soutěže, kurz, Pohádková knížka, Soutěž, Hele, Rodný jazyk, Let