Maminka.czPředškolák

Soutěžte o balíčky probiotik pro děti

redakce 14.  5.  2012
Soutěžte o balíčky probiotik pro děti
Máte doma často nachlazené dítě, nebo dítě, které prodělalo opakovaně antibiotickou léčbu? Pomozte mu obnovit přirozenou obranyschopnost organismu. Právě harmonická střevní mikroflóra je cestou ke zdraví. Užíváním probiotik vhodně podpoříte trávení a přispějete k celkovému zlepšení zdravotního stavu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro miminka

Pro děti od 1. měsíce věku je k dostání v lékárnách doplněk stravy Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+, který byl speciálně vyvinut pro osídlení střevní mikroflóry a posílení imunitního systému kojenců a malých dětí. Obsahuje 3 kmeny životně důležitých bifidobakterií, nezbytných pro správný chod trávícího systému. Je vhodný pro správnou tvorbu a posílení obranyschopnosti organismu, při střevních potížích a pro regeneraci po užívání antibiotik.

Pro větší děti

Pro potřeby starších děti byl vyvinut přípravek Biopron MÉĎA v unikátní formě probiotických medvídků s příjemnou chutí bílé čokolády. Obsahuje patentově chráněný probiotický kmen Bifidobacterium lactis Bl-04, který je rezistentní vůči většině běžně používaných antibiotik. Biopron MÉĎA díky svému složení vhodný k regeneraci dětské střevní mikroflóry především během a po léčbě antibiotiky pro úspěšné obnovení střevní mikroflóry. Doporučuje se pro často nemocné děti, kterým pozitivně ovlivňuje imunitní systém a činí je odolnější proti další nákaze. Upravuje poměry v zažívacím traktu a příznivě tak ovlivňuje celkový zdravotní stav organismu dětí.



Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou najdete v tomto článku.

Soutěžíme o 10 x balíček probiotik Biopron LAKTOBACILY Baby BIFI+ a Biopron MÉĎA

Výhru obdrží každý 20. soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku. Celkem se na výhru může těšit 10 výherců.

Výherci:

hanka56
Andrikeis
Pepikk
janovice
Lucc
Eliška Rulcová
viktori9
Connie
Ladie
Radunka77

Možnost odpovídat máte od 14. 5. do 20. 5. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.

Nápovědu na soutěžní otázku hledejte na na Maminka.cz ZDE.

A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku:

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Soutěže, Bál, Bali, Soutěž, Bifidobacterium, Mladá matka, Biopron