Maminka.czSoutěže

Soutěžte o kosmetický balíček s krémy Dermacol Aroma Ritual!

redakce 10.  2.  2014
Ruce o nás mohou hodně prozradit, a proto bychom jim měli věnovat náležitou pozornost a péči. Zvláště v zimě, kdy je pokožka mrazy namáhána a vysušována. Dopřejte si každý den vyživující péči a vytvořte si z této chvilky denní rituál, ruce se vám jistě za tuto blahodárnou péči brzy odmění. Vyzkoušejte nové pečující krémy na ruce z řady Dermacol Aroma Ritual s vůní černé třešně nebo belgické čokolády s pomerančem, které zanechají pokožku jemnou a hedvábně vláčnou. Neměli byste zapomenout na to, že upravené ruce jsou vaší vizitkou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krémy na ruce řady Dermacol Aroma Ritual

Toužíte po krásných pěstěných rukách? Vyzkoušejte pečující krémy na ruce Dermacol Aroma Ritual. Krém Aroma Ritual s vůní belgické čokolády s pomerančem vás zaujme svou osvěžující vůní. Kromě pomerančového oleje obsahuje vitamin E a panthenol, jež pokožku regenerují a vyživují. Druhou novinkou této řady je krém na ruce s vůní černé třešně. Extrakt z květů třešně v kombinaci s panthenolem a glycerinem pokožku intenzivně hydratují, zvláčňují a vyživují nehty i s kůžičkou kolem nich. Vyzkoušejte také stávající vůnihroznů s limetkou. Obsahuje vitamin E a olej z hroznových jadérek, čímž podporuje regeneraci pokožky a zpomaluje její stárnutí. Krémy na ruce z řady Dermacol Aroma Ritualzanechají pokožku hedvábně vláčnou bez pocitu mastnoty. Zároveň ji provoní smyslnými vůněmi, díky kterým si budete moci užít nádherně voňavý rituál každý den.

Šest z vás má nyní možnost vyhrát kosmetický balíček Dermacol, díky kterému můžete všechny tři vůně krémů na ruce Aroma Ritual vyzkoušet na „vlastní kůži“. Balíček také obsahuje Zpevňující lak s kalciem, UV nadlak s vysokým leskem a Vysoušeč laku. Ty zajistí konečný dokonalý efekt pěstěných rukou.

Více informací o produktech naleznete na www.dermacol.cz

Výhru kosmetický balíček Dermacol vyhrává 6 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100. a 120. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 10. 2. do 16. 2. 2014.

Výherci:
Jarmila K. (Ostrava-Lhotka)
Darina S. (Bavory)
Ondřej J. (Praha 3)
Šárka K. (Varnsdorf)
Monika M. (Litoměřice)
Tereza B. (Brandýs nad Labem)

Témata: Časopis Maminka, Soutěže, Krása a styl, krém, ARO, Rituál, Kosmetický balíček, Kos, Koš, Soutěž, Bál, Balíček, Aróma, Litoměřice, Bali