Maminka.czSoutěže

Soutěžte o krásné dřevěné hračky Bino

redakce 7.  10.  2013
Na tento týden jsme pro vás připravili soutěž o pět krásných hraček firmy Bino. Hračky z přírodních materiálů v sobě spojují pobavení i edukativní rozměr. Na skvělou zábavu se mohou těšit předškolní i starší děti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Značka BINO byla uvedena na trh v roce 1992 jako souhrnné označení pro sortiment dřevěných hraček, reklamních a dárkových předmětů, dětského nábytku a vybavení mateřských školek společnosti Olymp. Ihned po svém vzniku slavila značka BINO značný úspěch na nejen domácím trhu, ale i ve více než 10-ti dalších evropských zemích.
Motto „Naše děti jsou to nejcennější co máme“ je ústřední filozofií značky BINO. Základními stavebními kameny, na kterých byla značka BINO vybudována, jsou kvalita, bezpečnost a zdravotní nezávadnost všech našich produktů. Veškeré použité materiály podléhají přísné kontrole a stejně jako finální výrobky bez výjimky splňují veškeré předepsané bezpečnostní normy a příslušná nařízení.

Produkty prodávané pod značkou Bino jsou určené především pro pobavení dětí od nejmenších až po první školáky. Vzhledem k tomu, že tento věk je pro vývoj dítěte velmi důležitý, spojuje většina našich hraček faktor zábavy s edukativní funkcí. Řada našich produktů podporuje rozvoj hrubé nebo jemné mechaniky, další nenásilnou formou hry pomáhají rozvíjet většinu smyslů i rozumové schopnosti.

Snažíme se přinášet dětem výrobky s postavičkami ze známých seriálů, filmů i knih, proto jsme pro využití na našich výrobcích získali řadu známých licencí jako např. The Little Mole – Krteček, nebo Včelka Mája.

Naše výrobky se většinou skládají z přírodních materiálů – hlavně ze dřeva. Protože si uvědomujeme dopady těžby dřeva na ekosystém naší planety, snažíme se, co nejšetrnějším zacházením s tímto materiálem přispět k trvale udržitelnému rozvoji. Jako jeden z mála výrobců dřevěných hraček jsme držitelem certifikátu FSC, který je udělován pouze firmám s šetrným přístupem k životnímu prostředí.

Výhru:
Vláčkodráha Loko Lolly – Maxi vyhrává soutěžící, jehož odpověď dorazí jako 30. v pořadí.
Zvěrolékařský kufřík vyhrává soutěžící, jehož odpověď dorazí jako 60. v pořadí.
Šatní skříň - medvědí rodinkavyhrává soutěžící, jehož odpověď dorazí jako 90. v pořadí.
Tahací Pinocchio s xylofonem vyhrává soutěžící, jehož odpověď dorazí jako 120. v pořadí.
Pracovní ponk s telefonem vyhrává soutěžící, jehož odpověď dorazí jako 150. v pořadí.
Jídelní sada - tygr vyhrává soutěžící, jehož odpověď dorazí jako 180. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 7. do 13. 10. 2013.

Výherci:
Simona P. (Olomouc)
Pavlina Š. (Trnov)
Jana C. (Kunštát)
Iveta H. (Český Dub)
Petra V. (Cheb)
Ondřej J. (Praha 3)

Nápovědu najdete na www.bino-drevenehracky.cz

Témata: Děti, Hračky pro děti, Soutěže, Hračky, Včelka, Šatní skříň, Hra, Hráč, Soutěž, Pinocchio, Zdravotní nezávadnost, Včelka Mája, Krteček, Hračky na Heureka.cz