Maminka.czSoutěže

Soutěžte o poukázky na měsíc cvičení v klubech EXPRESKA

redakce 17.  9.  2012
Pět z vás nyní může vyhrát poukázku na 30 minutový trénink v kterémkoliv klubu EXPRESKA po celé České republice! Kruhový trénink v klubech EXPRESKA představuje rychlé a mimořádně účinné cvičení určené ženám bez rozdílu věku. Jedná se o komplexní cvičební program, který má za cíl posílit svaly, zpevnit tělo, zrychlit metabolismus a spálit přebytečné tuky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kruhový trénink k nám přišel z USA a jeho obliba rychle stoupá, o čemž svědčí i rostoucí počet klubů. Nyní jich je po celé České republice 36.

Jak vůbec kruhový trénink probíhá? Během půl hodiny se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to po třiceti vteřinách. Můžete přijít kdykoliv a bez objednání. Vaše cvičení začíná ve chvíli, kdy přijdete. Nastoupíte na jakékoliv volné stanoviště a přesouváte se v kruhu stejným směrem jako ostatní.

V klubech EXPRESKA se využívají hydraulické pístové stroje, které mají jedinečnou vlastnost – umožňují zároveň kardiovaskulární i silový trénink. To znamená, že jednou skupinou svalů provádíte tlak a opačnou svalovou skupinou tah. Zapojováním opačných svalových skupin své svaly procvičujete symetricky a rovnoměrně. Díky cvičení proti hydraulickému odporu se pohybujete plynule. Je to podobné jako cvičení ve vodě a zcela bezpečné i pro slabší osoby.

Kmotrou při otevření jedné z poboček klubu EXPRESKA se stala známá moderátorka Kateřina Kristelová.





SOUTĚŽ

Na poukázku na měsíc cvičení v kterémkoliv klubu EXPRESKA v ČR se může těšit pět soutěžících, kteří správně odpoví na otázku.

Vyhrává 30., 60., 90., 120. a 150. správná odpověď.

Výherci:

Srpová
martina bubenikova
misha3107
penkve
Jindruše

Možnost odpovídat máte od 17. 9. 2012 do 23. 9. 2012.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.


Nápovědu najdete na webových stránkách EXPRESKA: www.expreska.cz


Témata: Soutěže, Cvičení, Soutěž, Kruhový trénink, MEŠ, Stejný směr, Rostoucí počet, Poukázky, Bubeník, Měsíc, Klub