Maminka.czHračky pro děti

Soutěžte s Fix2013 od E.ON o hračky až za 20 000 Kč

Reklama 12.  11.  2012
Soutěžte s Fix2013 od E.ON o hračky až za 20 000 Kč
Houpání je zábava. To vám potvrdí jak vaše ratolesti, tak i nejeden dospělý. Jen nesmí jít o ceny energií, které se často houpají pouze nahoru, a zpátky dolů se jim moc nechce. S E.ON Fix2013 ale můžete nepříjemné houpání klidně pustit z hlavy a ještě vyhrát pro své děti hračky od POMPO v hodnotě až 20 000 Kč.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S cenami elektřiny a zemního plynu je to jako na houpačce, dolů a hned zase nahoru. Kdo je má pořád hlídat? S produkty Fix2013 od E.ON ceny energií hlídat nemusíte. Nechte houpačky dětem a vsaďte raději na jistotu stálé ceny. A proč svým dětem jednu houpačku rovnou nedopřát? O houpačky nebo jiné hračky od POMPO totiž můžete soutěžit v Houpací soutěži s E.ON Fix2013. Jak se zapojíte do soutěže? Je to jednoduché. Prostě nahrajte na facebookovou stránku Houpací soutěž E.ON Fix2013 fotku svého rošťáka, jak dovádí na houpačce, a hračky až za 20 000 Kč mohou být vaše. Hrát si ale nebudou jenom děti, to by přece nebylo úplně fér. Z nahrané fotky je proto možné vytvořit skládačku a tu pak poslat jako příjemné překvapení třeba přátelům, abyste mohli závodit v tom, kdo ji nejrychleji složí.

Produkty Fix2013 od E.ON vám zajistí, že budete až do konce roku 2013 platit za silovou elektřinu a zemní plyn stále stejnou částku. Houpání je pro děti a tak jim ho bez starostí přenechejte. Naše soutěž je tu od toho, abyste se z jejich houpání mohli radovat s nimi. Pokud vyhrajete, můžete si společně navíc užít nákupy v síti prodejen hraček Pompo. Anebo půjdete na nákupy sami a děti budou mít krásné překvapení pod vánoční stromeček.

Soutěžte s námi na Houpací soutěž E.ON Fix2013.

Témata: Děti, Naše tipy, Hračky pro děti, Hračky na Heureka.cz