Speciál časopisu Mateřídouška: PEKelně SE s dětmi SOustřeďte!

Simona Procházková 19.  5.  2020
Tohle bude bavit malé i velké! Udělejte dětem radost a pořiďte „pexesový“ Speciál časopisu Mateřídouška, který právě vychází! Zaženete dlouhou chvíli a pobavíte se celá rodina. Zkuste poměřit svou paměť se zvídavými a pohotovými ratolestmi!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kdo by neznal pexeso? Tradiční stolní hru, která se vejde i do kapsy a u které se nejen malé děti parádně pobaví, a navíc ještě zábavnou formou procvičí svou paměť a pozornost.

Mateřídouška, nejoblíbenější časopis malých školáků, připravil pro všechny milovníky pexes parádní Speciál. Má rovných 100 stran a děti v něm na kvalitním kartonovém papíru najdou celkem 10 tematických sad kartiček.

Hrajte doma i na cestách!

Nevěřili byste, jak může být hraní pexesa napínavé. Uspořádejte rodinné klání, nejenže se pobavíte, ale zároveň se děti (možná i dospěláci) něco nového naučí. Kromě krásně ilustrované angličtiny nechybí ani pexeso zaměřené na češtinu, zeměpis nebo matematiku. Děti se ale mohou těšit i na celé omalovánkové pexeso, budou k sobě hledat správné stíny, poznávat plemena pejsků a potěší je také populární „emoji“ neboli smajlíci. Sady pexes jsou ve Speciálu proloženy jednoduchými, krásně ilustrovanými cviky jógy na protažení.

Speciál Mateřídoušky je v prodeji od 7. května a stojí 149 Kč.

Objednat ho můžete snadno a rychle v našem iKiosku ZDE, a to jen za cenu výtisku, poštovné platíme my.

Témata: Mateřídouška, Děti, Školák, Hry pro děti, Paměť, Dlouhá chvíle, Klání, Pexeso, Ratolest, Mater, Celá rodina, Souš, IKiosku, Časopis, Speciál