Maminka.czGalerie

Influencerka vystavuje bříško a strie po porodu, aby podpořila ženy, které se za svou postavu stydí!

Simona Formánková 17.  3.  2024
Při pohledu na instagramový profil Američanky Meg Boggs by asi jen málokdo hádal, že nejčastěji svůj volný čas tráví v posilovně. Tahle dvojnásobná máma se ale za svou plus size postavu rozhodně nestydí a dává ji směle na odiv. Podívejte se, jakými fotkami se rozhodla podpořit ostatní maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtyřiatřicetiletá Meg Boggs je máma jako každá jiná. Svou dceru Macy a syna Hudsona bezmezně miluje, snaží se jim být tou největší oporou, ale stejně tak se nebojí říct nahlas, že mateřství je občas náročná disciplína. Nejenže bojujete s nekonečnou únavou, ale také s nevyžádanými radami okolí.

"Poté, co jsem už podruhé zažila plus size těhotenství a také plus size tělo po porodu, jsem si uvědomila, kolik negativních poznámek musím vyslechnout. Navzdory všem těm názorům na mateřství a poporodní těla, zejména na Instagramu, jsem se rozhodla šířit trochu pozitivity v naději, že připomenu možná jen jedné mámě, že není sama," říká odhodlaně Meg. 

VIDEO: Sex po porodu - když se ženy stydí za své tělo

A díky upřímnosti má její instagramový profil obrovský úspěch. Tuto odhodlanou mámu sleduje téměř čtyři sta čtyřicet tisíc lidí.

"Mateřství je plné zážitků – od těch skvělých přes úžasné až po ty naprosto dokonalé. Zabývat se svými poporodními těly místo toho, abychom si naplno užívaly těchto momentů, nemá smysl! Všechny jsme krásné. A já jen doufám, že budu tou každodenní připomínkou," říká Meg a několika vybranými fotkami chce povzbudit všechny mámy, které se trápí nedokonalostmi svého těla nebo pár kily navíc!

Je v pořádku stanovit si cíl, i když se možná zdá na míle vzdálený.

Klepněte pro větší obrázek

Je v pořádku mít občas potřebu se zhluboka nadechnout.

Klepněte pro větší obrázek

Je v pořádku nemít dokonalé tělo! I tak jste perfektní máma.

Klepněte pro větší obrázek

Je v pořádku nevědět, které strie vznikly během těhotenství a které z nich máte, protože jste prostě silná máma!

Klepněte pro větší obrázek
 
 
 
 
 
Témata: Těhotenství, Porod, Galerie, Slavné maminky, Rodičovství, Mateřství, Po porodu, Instagram, Fotografie, Sociální sítě, Tělo, kůže, postava, Pořádek, Maminky ve světě, Hubnutí po porodu, Influencerka, mýtus, Strie, reality, Ashley Graham, Bříško, Nadechnout, Realita, Mac

Video