Maminka.czDěti a mateřství

Společnost Baby Direkt doporučuje kočárky Britax B-Motion

Reklama 7.  7.  2014
Společnost Baby Direkt doporučuje kočárky  Britax B-Motion
Všestranné kočárky, které zajistí Vašim dětem pohodlnou a plynulou jízdu, to jsou kočárky Britax B-Motion od celosvětově uznávaného výrobce BRITAX RÖMER.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Česká rodinná společnost Baby Direkt, která se již řadu let specializuje na prodej kvalitních potřeb pro děti a pohodlí rodičů, nabízí maminkám kočárky Britax B-Motion 3 a 4, které se vyznačují jednoduchým skládacím mechanizmem jednou rukou a výškově nastavitelnou rukojetí. Kvalitní zadní odpružení zaručuje plynulou a pohodlnou jízdu a díky nafukovacím gumovým kolečkům si kočárek poradí v jakémkoliv terénu. Odnímatelné adaptéry CLICK & GO® umožňují upevnit přenosnou autosedačku nebo hlubokou korbu přímo na podvozek kočárku a vytváří tak ideální cestovní systém.

Kočárky jsou dále vybaveny sedadlem s několika naklápěcími polohami, včetně úplného lehu. Pro zajištění bezpečí dítěte jsou vybaveny 5-ti bodovým bezpečnostním pásem s výškově nastavitelnými ramenními pásy. Vzduchem plněné pryžové pneumatiky jsou odolné proti proražení a přední kola jsou otočná s možností aretace, ať už se jedná o verzi trojkolky Britax B-Motion 3 nebo čtyřkolky Britax B-Motion 4. Maminky, které zejména ocení již zmíněný jednoduchý skládací mechanismus jednou rukou, budou potěšeny výškově nastavitelnou a měkce polstrovanou rukovětí, prostorným košíkem a velkou odkládací kapsou ve stříšce.

Kombinovaný kočárek Britax B-Motion 4 se stal v letošním roce vítězem nezávislého testu organizace dTest. V testu, který se zaměřoval na takzvané cestovní systémy, u kterých není podvozek spojen s nástavbou, bylo hodnoceno 16 modelů různých značek. Britax B-Motion 4 se stal vítězem pro své výborné jízdní vlastnosti a kvalitní odpružení, snadné skládání i rozkládání a pro velký úložný prostor.

Více informací o produktech naleznete na stránkách prodejce www.babydirekt.eu.

Témata: Děti