Maminka.czKam s dětmi

Sportujte za polovic i pro dobrou věc

Iva Endrychová 30.  6.  2015
Tak teď už je to definitivní. Všechny děti mají vysvědčení a začaly jim prázdniny. Zpříjemněte jim jejich začátek třeba návštěvou aquaparku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Aquapark Slaný za polovic

Aquapark Slaný má dárek za vysvědčení pro všechny děti. Pokud na pokladně předložíte aktuální vysvědčení, získáte 50% slevu na vstupné na jednu hodinu do Aquaparku Slaný

Na kole se Světluškou

Jezdíte rádi na kole? Tak ho v žádném případě nenechte zahálet ani o prázdninách a můžete se na trasu vydat třeba s Českým rozhlasem Radiožurnálem a Světluškou Nadačním fondem Českého rozhlasu. 

Nevidomý cyklista, jeho doprovod a hostující VIP cyklista nasednou na speciální tandemové trojkolo a společně s redaktorem Radiožurnálu se vydají vstříc prázdninovému dobrodružství. 

V průběhu července a srpna naše posádka ujede v 50 etapách přes 1000 km a navštíví deset krajů České republiky. Připojte se i vy a doprovoďte naše borce při pravidelných středečních a sobotních pelotonech

Velká letní cyklojízda startuje 1. července v pražském sportovním centru HAMR-Braník a projede Středočeským krajem, Vysočinou, zamíří na Severní i Jižní Moravu, podél Labe, navštíví Český ráj i Jižní Čechy, nemine Pardubicko a 29. srpna dorazí do poslední štace – Plzně. 

Cílem je podpořit nevidomé cyklisty, kteří dokážou krásu naší země vnímat bez ohledu na svůj handicap. Zároveň se těšíme na setkání s vámi, našimi posluchači. 

Jak můžete akci podpořit? 

Vždy ve středu a v sobotu se můžete přidat k pelotonu. Na startu vám nabídnou odznak „Jedeme pro Světlušku“ a další předměty podporující myšlenku fondu. Výtěžek z prodeje předmětů poputuje na nákup tandemového kola pro konkrétního nevidomého cyklistu či sdružení v příslušném kraji. 

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Český rozhlas, Pól, Cyklista, Věc, Posádka, Braník, Jižní Čechy, Bráník, Hamr Braník, Český ráj, Spor, Dobro, Středočeský kraj