Maminka.czČasopis Maminka

Srpnová Maminka je na stáncích. Titulku zdobí Kristýna Leichtová

redakce 19.  7.  2018
Nová Maminka je tu. Z titulní stránky se na vás tentokrát usmívá těhotná herečka Kristýna Leichtová, která nám v rozhovoru prozradila, že na porod už se moc těší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kristýna se svěřila, že pohlaví miminka znají. Jména mají vymyšlené ale jen pro tu jednu variantu, pro druhou ne. "Kdyby to byla druhá varianta, asi bude bez jména, protože jsme se vůbec neshodli," směje se sympatická herečka. Porodu se neobává. "Ráda bych, aby byl v mých rukou, co nejvíc to bude možné," prozradila. 

V srpnové Mamince vás kromě rozhovoru čeká i spoustu zajímavých témat. Dozvíte se, jak vybrat tu nejlepší autosedačku, kdy je ten pravý čas na náušnice a jak se připravit na nástup do školky. 

Klepněte pro větší obrázek

V tomto čísle jsme se věnovali i novému trendu - svatbám s dětmi. Je to komplikace, nebo naopak větší legrace? Dozvíte se z našich příběhů. Samozřejmě nechybí ani letní móda a další zajímavé čtení. 

Kupte si Maminku přes SMS

Srpnovou Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché! Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1808W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1808W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz

To tu ještě nebylo. Červencová Maminka se speciálem pro tatínky
Témata: Porod, Časopis Maminka, Kristýna Leichtová, Pohlaví miminka, DPH, Zajímavé téma, Červencová, Herečka, Provoz, Druhá varianta, Czech News center, Velká legrace, Titulek, Nový trend, Titul, Maminka, Mezera, Stánek, Titulní stránka, Poštovné, Kris, Olomouc, Pravý čas, SMS, Krist