Maminka.czČasopis Maminka

Srpnová Maminka je tu! Poznáte, která sportovkyně je na titulce?

redakce 18.  7.  2019
Kojení je moje věc, to je hlavní heslo srpnové Maminky. Protože by vám opravdu do toho nikdo neměl mluvit. A to ani v případě, že nebudete kojit vůbec.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A teď k otázce v nadpisu: Titulní stránku zdobí těhotná olympijská medailistka a specialistka na čtyřhru Andrea Sestini Hlaváčková (33). Uvnitř čísla s ní najdete velký rozhovor, ve kterém nám mimo jiné prozradila, že čeká dceru, jméno vybrané mají a bude mezinárodní: "Není to ale žádné hypermoderní jméno, je spíš klasické," říká sympatická tenistka. Na mateřské by Andrea ráda pracovala. "Já se strašně neumím nudit a hrozně nerada nemám žádnou vizi, nemůžu být bez cíle. Moc bych chtěla být moderátorkou, reportérkou, komentátorkou, a to se mi letos docela daří," dodává. 

Klepněte pro větší obrázek

V srpnové Mamince vás čeká speciál o kojení. Protože ať kojíte jakkoliv dlouho, nebo nekojíte vůbec, stejně si zasloužíte respekt. A všichni by na vás měli brát ohledy, respektovat vás a hlavně: nesoudit! Najdete tu i tři příběhy maminek – jedna musela kojení ze zdravotních důvodů ukončit, druhá kojila obě děti, novorozence i starší batole, třetí maminka kojila všechny své děti déle než dva roky. 

Tohle vám doktoři neřeknou! Část žen kojit nemůže, ale všichni je nutí

Kromě toho vás čeká spoustu báječného čtení a letní inspirace.  Poradíme, jak přežít vedra s miminkem a jak zabavit starší děti – pamatujete si na hry vašeho dětství: Honzo, vstávej!, Krvavé koleno či Cukr, káva, limonáda... a co třeba takové přebíraní a skákání gumy? Zkuste tyto hry oprášit letos v létě!

Nechybí samozřejmě ani pravidelné rubriky, jako jsou Fejeton Marie Doležalové a Fejeton otce, těhotenská móda a dětská móda. Tu jsme tentokrát fotili na trhnu v Livornu. Nechte se překvapit. 

Srpnové vydání Maminky nebo předplatné s dárkem kupujte na www.ikiosek.cz/maminka

Témata: Časopis Maminka, Kojení, Fejeton Marie Doležalové, Dětská móda, Fejeton otce, Těhotenská móda, Gumy, andrea sestini hlaváčková, Maminka, Krvavé koleno, Spor, Cukr, Olympijská medailistka, Srpnové vydání, Sportovkyně, Titul, Medailistka

Video