Maminka.czPorod

Startuje festival o těhotenství, porodu a rodičovství. Letos on-line

kog 18.  5.  2020
Půlka května je za námi, to znamená, že slavíme Světový týden respektu k porodu. K tomu se vždy koná mnoho diskuzí a zajímavých přednášek v rámci festivalu o těhotenství, porodu a rodičovství. Bohužel, kvůli pandemii koronaviru bude festival on-line, ale i tak vás čeká zajímavý program.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud vás zajímají témata jako těhotenství, porod, šestinedělí, mateřství, rodičovství a další, rozhodně se zúčastněte on-line festivalu, který se koná v rámci Světového týdne respektu k porodu a stojí za ním Hnutí za aktivní mateřství. Koná se v termínu od 18. do 24. května. 

Vstupenky na on-line semináře najdete TADY

"I když se v květnu nemůžeme potkat osobně na festivalu, jsme tu pro vás on-line. Čeká vás soubor sedmnácti webinářů o zásadních tématech, která vás zajímají. Těšit se můžete také na soutěž, interaktivní Facebook skupinu a další bonusy," píšou organizátoři festivalu na svých stránkách. 

Vizualizace a afirmace: Naladí vás na příjemný porod. Jak fungují?

Přednášející si pro vás připravili nejen interaktivní webináře, ale také cvičení a zajímavé aktivity. Budou s vámi v moderované a uzavřené facebookové skupině, kde se můžete svěřit se vším, co vás zajímá.

Více informací se dozvíte na stránkách www.respektkporodu.cz

Můj porod, moje volba: Přidejte se k výzvě Chci si rodit po svém!
Témata: Těhotenství, Porod, Rodičovství, Domácí porod, léto, Porodní asistentka, Hypnoporod, festival, Chci si rodit po svém, on-line, Porodní dům, Zajímavý program, Koronavirus, Respekt, Facebook, Star, Pór, Zásadní téma