Maminka.czDěti a mateřství

Stop rizikům! Půjčte si profesionální postýlku MiMi

Reklama 4.  6.  2012
Stop rizikům! Půjčte si profesionální postýlku MiMi
Říká se, že právě narozené miminko toho vlastně moc nepotřebuje. Hlavní je máma, mléko a spánek, samozřejmě v postýlce! Jenže jak vybrat tu pravou pro tak maličkého a křehkého drobečka, který většinu dne prospí?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První postýlka, do níž miminko ukládáte v porodnici, je speciální novorozenecká postýlka. Řada maminek si na ni zvykne, jenže doma pak spaní musí řešit alternativně – pomocí polohovacích polštářů a „mantinelů“ v dřevěné postýlce, košíkem nebo dítě rovnou uloží do postele rodičů. Ohlídat mrňouska a zaručit mu bezpečí však potom stojí spoustu času a vlastně i námahy. A to vše v náročném období šestinedělí.

Přitom zařídit si bezpečnou první postýlku na doma není žádný velký problém. Profesionální postýlku MiMi si můžete na první týdny a měsíce po porodu zapůjčit. A uznejte, má řadu výhod. Hlavní je bezpečí pro miminko, ale i méně námahy pro maminku. Je šitá na míru novorozencům, miminko se v ní cítí bezpečněji a je klidnější. První postýlka MiMi je zcela mobilní, můžete s ní zajet prakticky kamkoliv – do kuchyně, do koupelny, do obýváku a samozřejmě do ložnice. Miminko leží v průhledné „vaničce“, takže máte miminko nejen stále u sebe, ale i na očích. Sklon vaničky je různý, nastavení sklonu pomáhá při odříhávání a ublinkávání. Podobně jednoduše se nastaví i výška celé postýlky, tím se přizpůsobí vaší postavě a také vašemu interiéru. Do postýlku můžete vložit monitor dechu pro ještě bezpečnější spánek novorozenců i ten váš.

Když vaše miminko vyroste, první postýlku MiMi jednoduše vrátíte. Doporučená délka pobytu v postýlce je od narození do tří měsíců věku, nedonošená miminka nebo dvojčata s nižší porodní váhou v ní mohou spinkat i déle. Zapůjčení první postýlky MiMi si můžete objednat on-line na www.prvnipostylka.cz nebo telefonu 606 666 796. Postýlku si můžete vyzvednout na 5 místech v ČR nebo vám ji půjčovna doveze až domů.

A jak se první postýlka osvědčila skutečným maminkám, můžete číst na blog.prvnipostylka.cz.

Témata: Děti