Maminka.czJen pro maminku

Superúspěšný seriál Čtyři v tom – těšte se na druhou řadu

LH 28.  8.  2013
Když minulý rok ohlásila Česká televize vysílání nového dokumentárního seriál Čtyři v tom, asi nikdo z tvůrců nečekal, že tím spustí mezi maminkami divačkami menší šílenství. Myšleno v pozitivním smyslu. Seriál ze soukromí čtyř českých matek si oblíbily ženy v očekávání i zkušené rodičky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nebývalý úspěch popostrčil autorky projektu k druhé řadě. Z přihlášek do druhé série tým ČT vybral šťastlivkyně, které pozval ke konkurzu. Jak sama scénáristka pořadu přiznává, tentokrát jich bylo o něco méně než v případě první řady. Důvod mírného poklesu nachází jednoduše v tom, že divačky už více vědí, do čeho jdou. Osobní příběhy uchazeček naopak hodnotí jako pestřejší a dramatičtější, takže výběr ani tentokrát nebyl snadný.

Desítku potenciálních hrdinek, které castingem úspěšně prošly, potom štáb navštívil přímo u nich doma, aby zjistil podrobnosti o jejich partnerech, rodinách a sociálním zázemí…

Na počátku června už bylo obsazení hrdinek nové série známé a odstartovalo natáčení. Tvůrčí tým však identity hlavních aktérek zatím přísně tají.

„V této řadě bych chtěla dát více prostoru pohnutějším osudům. Zralé, silné osobnosti, které si uvědomují svojí životní fázi a chtějí o svojí zkušenost podělit,“ naznačuje nepřímo režisérka Markéta Ekrt Válková na jaké typy se tentokrát zaměřily.

Novinky o seriálu můžete také sledovat na jejich facebookových stránkách nebo na webu České televize.


Témata: Jen pro maminku, Seriál, Čtyři, Sup, Řád, Test, Osobní příběh, Druh, Super