Maminka.czJen pro maminku

Svatební veletrh 2011 v Hradci Králové

redakce 10.  1.  2011
Svatební veletrh 2011 v Hradci Králové
Druhý ročník Svatebního veletrhu v Hradci Králové je ojedinělý svatbou uzavřenou přímo na veletrhu, a to v kapli Hotelu Nové Adalbertinum. Porota vybrala v konkursu jeden pár, který ve finálovém výběru vyhrál „SVATBU ZDARMA“. Novomanželé tak získali zapůjčení svatebních šatů pro nevěstu i ženicha, prstýnky, kytici, svatební dort, jízdu limuzínou, vizážistu, fotografa a novomanželské apartmá!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krásné expozice si pro návštěvníky veletrhu připravilo na 50 vystavovatelů. Veletrh tak poskytne svým návštěvníkům kompletní a bohatý přehled všech existujících služeb pro zajištění svatebního dne.

Prostory Hotelu Nové Adalbertinum poskytnou Svatebnímu veletrhu a jeho návštěvníkům dostatek prostoru pro prohlídku expozic i bohatého doprovodného programu s módními přehlídkami, a to při zachování komorní a slavnostní atmosféry. Jednotlivé sály a předsálí hotelu, ve kterých se Svatební veletrh koná jsou vyzdobeny květinami a dalším zajímavým aranžmá. Vše v moderním stylu součastných svateb v kombinaci barev jemné zelené a béžové.

Z doprovodného programu se návštěvníci mohou těšit na módní přehlídku padesáti svatebních šatů pro nevěsty z devíti svatebních salónů. Módní přehlídka bude pokračovat představením šatů pro ženichy, družičky i společenských šatů pro svatebčany. Zajímavostí bude jistě představení nejmodernějších kosmetických procedur, které pozvednou krásu nevěsty pro její jedinečný slavnostní den. Návazně se na pódiu představí tým stylistů a vizážistů, který kompletně promění dívku v krásnou nevěstu.

Veletrhem bude provázet a moderovat MISS ČR 2003 Lucie Váchová Křížková. Vstupné pro veřejnost je dobrovolné a spolu s částí výtěžku Svatebního veletrhu je určeno ve prospěch občanského sdružení Dobrý skutek.

Budeme se těšit na všechny návštěvníky v sobotu 22. a v neděli 23. ledna ve 2. patře hotelu Nové Adalbertinum, návštěvní doba je v sobotu od 10:00 do 18:00 hodin a v neděli od 10:00 do 16:00 hodin. Více informací naleznete na internetu pod adresou www.svatebniveletrh.com

Témata: Jen pro maminku, Král, Hra, Svatebčan, Miss ČR, Veletrh, Hrad