Maminka.czNovorozenec

Svatební veletrh na zámku v Kravařích

redakce 21.  10.  2011
Ve dnech 5. a 6. listopadu od 10:00 do 18:00 hod. se na zámku v Kravařích uskuteční již druhý ročník Svatebního veletrhu. Jde o jediný veletrh tohoto druhu na Opavsku!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro návštěvníky bude připravena pestrá nabídka služeb, bez kterých se žádná svatba neobejde. Na akci nebude chybět rozsáhlý výběr svatebních a společenských šatů, šatů pro družičky, spodního prádla, dále pak svatební dorty, cukroví, svatební koláče, svatební oznámení, snubní prsteny, doplňky a dekorace, svatební automobily k pronájmu a mnoho dalších.

Dámy jistě zaujmou originální vazby květin, či prezentace kosmetických a kadeřnických služeb. Připravena bude také prezentace obřadních síní na Hlučínsku, nebude chybět ani nabídka prostor k pronájmu na Vaši svatbu či oslavu jubilea.

Návštěvníci se budou moci nechat inspirovat také na blížící se plesovou sezónu, na 1. svaté přijímaní, oslavy životních jubileí a mnoho dalších příležitostí.

Po oba dva dny bude probíhat bohatý doprovodný program. K vidění budou módní přehlídky svatebních a společenských šatů, spodního prádla, pánské kolekce, dále pak kadeřnické, květinové show a další…

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Snubní prsten, Kráva, Veletrh, Hlučín, Pestrá nabídka