Maminka.czChování a vztahy

Švédská trojka – mám splnit manželovi tajný sen?

Michaela Karavarakis 6.  4.  2018
Mimochodem, víte, odkud pojem "švédská trojka" pochází? Ze středověké Skandinávie, kdy kvůli častým válečným tažením nebylo v zemích dost mužů a ženy si sdílením jednoho partnera často vzájemně vypomáhaly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V dnešní době ovšem požadavky na švédskou trojku nevychází ani tak z potřeby neutěšených žen, jako spíše z tužby náruživých mužů. Ale co když s tím přijde ten váš? Jak se zachovat?

Ale jistě, drahý!

Samozřejmě v případě, že ani vám podobná představa není proti srsti, není co řešit. Stačí najít podobně založenou dobrovolnici a voilà, cesta do tajů sexuálních experimentů je vám otevřená. Než se tudy ale s nadšením rozběhnete, předem jedno varování. Sexuální fantazie a realita není jedno a to samé. Proto i pokud vás ve vašich erotických představách podobné experimentování vzrušuje, ve skutečnosti tomu může být právě naopak.

Dobře si rozmyslete, jestli opravdu unesete pohled na vašeho partnera věnujícího se před vašimi zraky jiné ženě a zda to ve vás nevyvolá ani trochu žárlivosti.

Můj muž se mnou nechce spát

Nerozdáme si to i se sousedkou, miláčku?

Lenka (28) má s partnerem prahnoucím po švédské trojce vlastní zkušenosti. "Jednou o Vánocích jsme se s manželem náruživě milovali a já ho požádala, ať mi řekne své nejtajnější sexuální přání, že mu ho splním," popisuje. "Manžel se nejdřív zdráhal, ale pak mi to řekl. Sex ve třech s naší sousedkou.

Byla jsem v šoku. Nejdřív jsem teda myslela, že si dělá legraci, ale pak mi došlo, že to myslí vážně. Vůbec jsem netušila, co si o tom myslet. Znamená to, že už ho nepřitahuju? Mám se bát, že mi s Lindou může být někdy nevěrný? Mají spolu něco? Musím říct, že jsem byla připravená na leccos, ale tohle mě dost rozhodilo. Samozřejmě, že z toho nic nebylo a ještě pár týdnů mi trvalo, než jsem to dostala z hlavy."

Švédská trojka: Pokud o ní uvažujete, tady jsou hranice, které musíte stanovit

Ehm... co, že bys rád?

Pokud se vám partner s podobným přáním svěří a vy cítíte, že to opravdu není váš šálek horké čokolády, nevysmívejte se mu pro to ani to nezlehčujte. Jak by bylo vám, kdybyste se svému muži přiznala se svou tajnou sexuální fantazií a on by se zachoval netaktně? Přirozeně to ale neznamená, že byste s jeho návrhem měla souhlasit.

Nechat se v sexu přemluvit k něčemu, co vám není příjemné, byť i jen pro jednou jedinkrát, to nikdy nedopadá dobře. Vysvětlete mu, proč ne. Proč se vám do toho nechce. Pokud máte zdravý, dobře fungující vztah založený na pevnějších základech než jen sexuální touze, měli byste to bez problémů ustát.

VIDEO: Pornoherečka radí: Jak ho navnadit sexy předehrou

Gábina (35): Manžel chce sex denně. Mně to stačí jednou za měsíc
Monika (41): Máme sex každý den. Už dvacet let
Zeptali jsme se sedmi mužů, jak vnímají sex s těhotnou partnerkou
Témata: Láska a vztahy, Chování a vztahy, Fungující vztah, Dnešní doba, Sdílení, Švédsko, Voila, Pevný základ, Manžel, Tajný sen, Dobrovolníci, Žárlivost, Sexuální fantazie, Experiment, Skandinávie, Horká čokoláda, Taj, Skutečnost, Partner, Sen, Sexuální touha