Maminka.czSlavné maminky

Tady nepadlo jablko daleko od stromu: 10 slavných žen na fotkách s matkou a dcerou. Které podědily stejnou krásu?

Dita Mrázková 17.  10.  2022
Všechny pojí nevšední krása a osobitost, každá je ale ve výsledku úplně jiná. Seznamte se s maminkami a dcerami slavných žen a porovnejte, kdo je komu podobný víc.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jaká matka – taká Katka. Přísloví, které v některých případech platí beze zbytku, v jiných by se však možná hodilo použít jaká babička – taká vnučka. Na 10 srovnávacích fotografiích můžete prozkoumat, kdo se komu podobá víc.

1. Marcheline Bertrand – Angelina Jolie – Shiloh Jolie-Pitt

Matka sex idolu současné doby, která zemřela na rakovinu v pouhých 43 letech, byla také herečkou. Dospívající Shiloh, která zdědila krásu po mamince, se zatím hledá, ve šlépějích babičky a mámy jít ale zatím nehodlá.

Klepněte pro větší obrázek

2.  Kathleen Stothers – Katie Holmes – Suri Cruise

Kathleen je pětinásobnou mámou, bývalá partnerka herce Toma Cruise Katie má ještě tři sestry a bratra. Sama je maminkou dospívající dcery Suri, kterou její babička velmi miluje. Podobou nezapře jak mámu, tak slavného tatínka.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: JAKÉ JE BÝT MÁMOU DOOPRAVDY


3. Bebe Buell – Liv Tyler – Lula Rose Gardner

Beverle alias Bebe je bývalá modelka a herečka, která se v 70. letech objevila i na titulní straně magazínu Playboy. Se zpěvákem Stevenem Tylerem má dceru Liv, která je rovněž herečkou a vedle Luly, která je menší verzí své babičky, má ještě dvě děti.

Klepněte pro větší obrázek

4. Bethy Reese – Reese Witherspoon – Ava Elizabeth Phillippe

Když se někde objeví blonďatá herečka se svou dcerou, vypadají jako sestry. Za mladistvý vzhled vděčí Reese jistě své sympatické mamince, která celý život pracovala jako sestra na pediatrii.

Klepněte pro větší obrázek
Reese Witherspoon a její dcera Ava mají naprosto jedinečný vztah! Mám pocit, jako bychom spolu vyrůstaly, říká herečka

5. Priscilla Presley – Lisa Marie Presley – Riley Keough

Mít dědečka "krále rokenrolu", babičku oblíbenou herečku a mámu, která byla partnerkou dalšího veleúspěšného zpěváka, to už je slušné skóre. Riley, která je modelkou a herečkou, si však svou kariéru rozjela i bez vlivu mámy a babičky sama.

Klepněte pro větší obrázek

6. Tippi Hedren – Melanie Griffith – Dakota Johnson

Všechny tři patří mezi nejatraktivnější herečky své doby, každá má svůj osobitý styl. Podoba Melanie se její matkou je viditelná, Dakota je však podobou spíš do tatínka, herce Dona Johnsona.

Klepněte pro větší obrázek

7. Galina Jovovich – Milla Jovovich – Ever Gabo Anderson

Millina matka je bývalá herečka, která se proslavila především v tehdejším Sovětském svazu. Své dceři dělala jednu dobu i agentku. Její vnučka Ever, která je podobná víc babičce než mámě, se tak drží rodinné tradice a je také herečkou.

Klepněte pro větší obrázek
Tyhle známé ženy prodělaly potrat: Jak se jejich život odvíjel potom?

8. Blythe Danner – Gwyneth Paltrow – Apple Blythe Alison Martin

Blythe ani Gwyneth není třeba jako herečky moc představovat. Gwynethina čerstvě dospělá dcera Apple podobu "po přeslici" nezapře, vidíme v ní ale i tatínka, zpěváka kapely Coldplay Chrise Martina.

Klepněte pro větší obrázek

9. Ingrid Bergman – Isabella Rossellini – Elettra Rossellini Wiedemann

Rod slavné herecké rodiny se může pyšnit oduševnělou krásou. Jen dcera známé herečky se dala na úplně jinou cestu. Vedle modelingu je spisovatelkou a redaktorkou píšící v americkém tisku především o kvalitě potravin. 

Klepněte pro větší obrázek

10. Nena von Schlebrügge – Uma Thurman – Maya Hawke

Brigitte Caroline Nena von Schlebrügge je bývalá modelka původem z Mexika, její dcera Uma, která je herečkou a má další tři sourozence, je vedle dcery Mayi maminkou dalších dvou dětí. Otcem Mayi je herec Ethan Hawke. Maya babičku ve své podobě rozhodně nezapře!

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Rodičovství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Dcera, Celebrity, Babička, Dospívání, herečka, Krása, Herec, slavné děti, Kariéra, Krása a styl, Shiloh Jolie-Pitt, Děti slavných, matka a dcera, Hollywood, idol, Apple, ikona, Angelina Jolie, Dcery, Liv Tyler