Tajemné INDIGOVÉ DĚTI: Prokletí, či požehnání 21. století?

aja 23. 8. 2012 06:48
aneb jak si omluvit fakt, že svoje dítě nevychovávám a nepokouším se mu vštípit zásady slušnýho chování. Dřív by se asi řeklo "mám doma spratka, kterej obtěžuje široký okolí". TEď si hrdý rodič řekně "mám doma osobnost, tajemné indigové dítě"
miko 23. 8. 2012 13:12
Nechtěla bych být vaše dítě... Vy osobnost naopak naprosto postrádáte.
Vašek 10. 8. 2018 13:20
Fandím Vám. Dříve si doba a společnost vyžadovala "cestu" lidí v zajetých (a tím kterým režimem vyžadovaných kolejích). Dneska se změnou vědomí planety a společnosti jsou nám posílány indigové a křišťálovéí děti, aby pomohly naši Zemi i společnost doléčit. Přečtěte si http://www.spektrumzdravi.cz/indigove-a-kristalove-deti... nebo v tom citované channelingy Kryona, dále třeba Stvoření aneb Prastaré tajemství květu života od Melchizedeka http://poutnicicasem.blog.cz/rubrika/vyvoj-vedomi/3... Dlouho trvala doba, kdy se dětem od malička kupovali hračky v podobě zbraní. Nyní nastala doba Lásky pro záchranu Země, tak vytrvejte a vrátí se nám to všem, protože tyto děti na základě vyššího vědomí ví samy od sebe, jak na to i když nemocná část společnosti z těchto dětí dělá právě ty nemocné potřebující pomoc. Více informací i na těchto stránkách https://duchovnipoznatky.webnode.cz/navrat-k-bohu-domu-v-zivo... ... a leckde jinde. Lidi dneska nějak myslí, jinak mluví a ještě jinak se chovají. Proto je takový chaos, který pomohou vyléčit jen tyto děti, děti Pravdy.
Elizabeth 24. 8. 2012 06:13
Indigo je nádherná barva. Dnešní svět je zalit chaosem.Chaos vždy přináší zlom, změnu. Je to tlak, který se musí uvolnit. Inteligentní a zodpovědní rodiče mají vždy čisté svědomí, a pokud zde je indigové dítě, má v této době, místě a času své "poslání". Tyto děti ponesou budoucnost, kterou tvoříme i my svými životy, a dobře víme, že tato budoucnost bude vyjímečná ve všech směrech zvratu. V duálním pojetí. Pól ještě neznáme. Myslím si, že končí doba "člověka" zakotveného v hustých pravidlech nejhrubší hmoty, a začíná éra duchovnosti. Vždyť právě myšlenka je jedna z největší energie a sily světa. Je to zrod všeho. A indigové děti prostě jsou nutností, budou pilíře tohoto světa a jeho budoucnosti. Respektujme je a dejme jim to, co potřebují všichni živí tvorové - Lásku.
Ev 9. 11. 2012 21:45
Jedno takové dítko doma mám.....je to úžasná bytost,má moc problémů ve škole,i s kamarády,protože moc nechápou jeho citlïvou a nekonfliktní povahu..naštěstí v tomhle světě má i své spřízněné duše v podobě přátel...není to jednoduché nárážet na tento zavedený a vlastně přežitý a neobohacující systém...neustále přemýšlím ,co s tím,jak z toho ven,jak mu pomoci.......
5