Maminka.czVánoce

Jejda! Vánoční nehody a trapasy, které nechcete zažít. Ale pobaví

Simona Procházková 24.  12.  2021
Těšíte se na Vánoce? Určitě toužíte, aby byly dokonalé a všechno klaplo bez chybičky. Jenže, bez ohledu na to, jak moc se snažíte, nemusí nakonec svátky skončit podle vašich představ. Ale co už! Vždyť na to, co tak úplně nevyšlo, nakonec stejně všichni nejraději vzpomínají. Co všechno se může pokazit? Prohlédněte si vtipnou galerii, pobavíte se a oddechnete si, že nejen u vás doma nebývá pokaždé vše perfektní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Žádné stresy a nervy na pochodu, chce to nadhled a humor. Nenechte si nejkrásnější svátky v roce pokazit přehnanými očekáváními. Galerie vánočních přehmatů, kdy se takzvaně „chybička vloudila“, vás zaručeně povzbudí a vykouzlí vám úsměv na rtech.

VIDEO: Tajemství českých vánočních pohádek: Co jste o nich nevěděli?

Tak si dejte šálek horkého čaje nebo voňavé kávy a myslete na to, že Vánoce mají být o domácí pohodě a společných chvílích se svými milovanými. Na ničem jiném nakonec nezáleží. Takže když se nepovede polévka, nestihnete umýt okna nebo nakoupit všechny dárky, připálíte vanilkové rohlíčky, kočka shodí stromek nebo děti pobryndají slavnostní ubrus, není to konec světa!

Vánoce nejsou jen dárky. Vytvořte dětem vzpomínky, které v nich zůstanou
Témata: Galerie, Rodičovství, Rodina, Rodina a vy, svátek, Vánoce, Vánoce 2021, Advent, Stromek, Nehoda, Chybička, Polévka, Trapas, Pohádka, Dvacítka, Kočka, Čaj, Káva, Šálek, Stres, Konec světa