Maminka.czSlavní rodiče

Takhle se směje princ Louis! Rodina Kate a Williama má nové oficiální fotky

redakce 16.  7.  2018
Princ Louis měl křtiny minulé pondělí a rodina stejný den nechala nafotit několik oficiálních portrétů. Teď je zveřejnili na Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podívejte se na fotku, na které vévodkyně Kate drží své nejmladší dítě. Malý, ani ne tříměsíční Louis se na ní z plných plic směje a je prostě okouzlující. Na sobě má repliku historických šatiček, které se v královské rodině dávají křtěným dětem už tradičně. 

Vždy sladěné! Kate a princezna Charlotte: Nejstylovější máma s dcerou?

Louisovy křtiny proběhly minulé pondělí v Královské kapli paláce svatého Jakuba a v něm také vznikly nové portrétní snímky královské rodiny, venkovní fotky jsou ze zahrady u Clarence House, který se St. James's Palace přímo sousedí a mají společné zahrady. Jejich autorem je Matt Holyoak. 

Křtiny i následující oslava proběhly jen v úzkém rodinném kruhu, kvůli svému pracovnímu vytížení se jich nezúčastnila královna Alžběta a její manžel princ Philip. 

Meghan je přesně typ princezny, kterou naše dcery potřebují za vzor
Celebrity nosí své děti špatně! Podívejte se, co jim provádějí
Táta fotí boží fotky dětí! Jak to dokáže a kam chodí na nápady?
Témata: Slavní rodiče, Novorozenec, Rodina, Mateřství, Kojenec, Miminko, Maminky ve světě, královna Alžběta, Nejmladší dítě, TAK, Kate a William, Princ, Alžběta, Stejný den, Fotka, Kat, Princ Louis, Pracovní vytížení, Malý, Lou, Instagram, Křtiny, Princ Philip, Královská rodina, Kate