Maminka.czSlavní rodiče

Takto vypadáme po porodu my, normální ženy, vzkazují Kate tyto maminky

Markéta Novák Matějková 27.  4.  2018
V pondělí vévodkyně Kate porodila již své třetí dítě a stejně jako u předchozích dvou porodů se očekávalo, že před veřejnost předstoupí s miminkem jen pár hodin po porodu. A to dokonale upravená a svěží.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To, že Kate vypadala po porodu nádherně, je prostě nezpochybnitelný fakt. Taky není tajemstvím, že k tomu měla celou řadu pomocníků, od stylistky až po kadeřnici. Ovšem taky není řečeno, že se necítila unavená a vyčerpaná jako my ostatní ženy, jen to uměla (musela) na chvíli zamaskovat.

Mnoho lidí přesto její dokonalý vzhled překvapil a vyvolal celou řadu reakcí. Od soucitu na tlak, který musí jako členka královské rodiny snášet, až po kritiku, že tím dává zbytečně velká očekávání ostatním rodičkám, které takto po porodu nevypadají.

První fotky královského miminka! Kate s Williamem ukázali druhého syna

Nejvtipnější jsou ovšem odpovědi žen, které sdílejí na sociální síti své poporodní fotky a srovnávají je s těmi, na kterých je Kate s miminkem jen pár hodin po porodu. Je vidět, že i maminky si umí udělat legraci samy ze sebe a neberou se zase tak vážně. Některé fotky jsou vážně povedené.

Napište nám, jak jste se po porodu cítily vy. Klidně můžete přidat i fotky :-)

Seznamte se, princ Louis z Cambridge. Kate a William odtajnili jméno

VIDEO: Jak to Kate slušelo pár hodin po porodu třetího dítěte?

Čtěte také: Jak vypadá hypnoporod, kterým rodila Kate? Můžete si ho dopřát i v Česku!

Vévodkyně Kate porodila třetí dítě. Je to kluk! Jaké bude mít jméno?
Princezna Charlotte udává módní trendy. Stejné šatičky může nosit i vaše dcera
George a Charlotte se přijeli podívat na nejmladšího brášku do porodnice
Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Po porodu, Miminko, Ostatní žena, NORMÁLNÍ, Kat, TAK, Kate s Williamem, Jenny, Žena, Vévodkyně, Předchozí porod, Zen, Sociální síť, Pár, Takt, Česká republika, Královská rodina, Kate, Normál, Normální žena, Dokonalý vzhled, Pór, Velké očekávání